Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ηράκλειο: Πήραν δανεικά περιπολικά από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και περιμένει ακόμη να τα επιστρέψουν!




Police-Voice blog ➤
Τα περιπολικά είναι μετρημένα και υπάρχει... ζόρι για την πραγματοποίηση των περιπολιών
Η προσπάθεια που καταβάλλει η τοπική ΕΛΑΣ στο Ηρακλειο είναι μεγάλη και αντιστρόφως ανάλογη- καθως φαίνεται - της στήριξης από την κεντρική διοίκηση και την Πολιτεία.
Την ώρα που οι αστυνομικοί στο Ηρακλειο υπερβάλλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών, ακόμη αναμένεται η βοήθεια από το κεντρικό κράτος για την ενίσχυση του αγώνα τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως αναφέρουν ακόμη περίμενουν να γυρίσουν και τα πέντε δανεικα αυτοκίνητα που είχε ζητήσει η κεντρικη διοίκηση για την κάλυψη των "αυξημένων αναγκών" κατά το χρονικό διάστημα της ελληνικης προεδρίας.
Ενώ όμως η θητεία αυτή ολοκληρώθηκε, τα αυτοκίνητα ακόμη αναμένονται στο Ηρακλειο και εκφράζονται φόβοι πως θα είναι δανεικα και ... αγύριστα. Και όλα αυτά όταν, όπως αναφέρει η "Πατρίς" τα περιπολικά είναι μετρημένα και υπαρχει... ζόρι για την πραγματοποίηση των περιπολιών.
Στη μάχη της καθημερινότητας οι αστυνομικοί καλουνται να έρθουν αντιμέτωποι με κινδύνους, χωρίς να έχουν τις καλύτερες δυνατές υποδομές. Αυτό λενε αστυνομικοί του Ηρακλειου, που τονίζουν πως οι ελλείψεις σε τοπικό επίπεδο είναι μεγάλες...
Πηγή: creteplus.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου