Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ένωση Αθηνών: ''Έστω και έτσι η επίσημη πολιτεία αναγνωρίζει το λάθος της''



Police-Voice blog ➤
ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ
Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι η Πολιτική Ηγεσία δρομολογεί τις ενέργειες που προβλέπονται ώστε να επανιδρυθεί το Α.Τ. Ακροπόλεως, το Αστυνομικό Τμήμα στo κέντρο της Αθήνας, θύμα της περιβόητης αναδιάρθρωσης

Αθήνα,   30-7-2014

Αρ. Πρωτ.: 074

Προς :
Υπηρεσίες Αθηνών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση Αθηνών από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν ζητήματα κατάργησης υπηρεσιών στον βωμό της αναδιάρθρωσης ήταν κάθετα απέναντι σε αυτές τις πρακτικές.
Άλλωστε αποτελεί κορωνίδα της συνδικαλιστικής μας δράσης ότι στην ασφάλεια του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις. 
Αυτή η θέση μας μεταφέρθηκε και θα μεταφέρεται συνεχώς και στην Πολιτική και στη Φυσική Ηγεσία. 
Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι η Πολιτική Ηγεσία δρομολογεί τις ενέργειες που προβλέπονται ώστε να επανιδρυθεί το Α.Τ. Ακροπόλεως, το Αστυνομικό Τμήμα στo κέντρο της Αθήνας, θύμα της περιβόητης αναδιάρθρωσης προκειμένου να αναβαθμιστεί η αστυνόμευση της περιοχής και εν τέλει να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προστασίας των πολιτών στην καρδιά της πρωτεύουσας της χώρας.
Είναι προφανές ότι τέτοιες ενέργειες καλλιεργούν αίσθημα ασφάλειας του πολίτη που είναι πρώτο μας μέλημα και παράλληλα θέτει εν αμφιβόλω τη λειτουργία της αναδιάρθρωσης στην ουσία της. 
Μια αναδιάρθρωση για την οποία η Ένωσή μας έχει κατ’ επανάληψη τονίσει τις αντιρρήσεις της  και έχει θέσει τις θέσεις της στο Δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο και την Πολιτική Ηγεσία στην κατεύθυνση της πλήρους κατάργησής της ή τουλάχιστον στη ριζική τροποποίηση αυτής.
Η Ένωσή μας διακηρύσσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι σε παρόμοιες θετικές ενέργειες στέκεται με συναινετική διάθεση ενώ αντίθετα σε ενέργειες χωρίς μελέτη και χωρίς σχεδιασμό θα βρίσκεται απέναντι συνεπικουρούμενη από όλο το συνδικαλιστικό κίνημα. 
Έστω και τώρα, έστω και έτσι η επίσημη πολιτεία αναγνωρίζει το λάθος της και διόρθωσε ένα κακώς κείμενο.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Για το Δ.Σ.
- Ο -                                                                                   - Ο -
Πρόεδρος                                                                                                  Γεν. Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                                                    ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
easya.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου