Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Διαβάστε το μήνυμα του νέου προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ



Police-Voice blog ➤
Το μήνυμα του νέου προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ, αναρτήθηκε στο σάιτ της ομοσπονδίας (poaxia.gr)
"Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Αναλαμβάνω την προεδρία της Ομοσπονδίας μας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για το συνδικαλιστικό μας κίνημα όσο και για τον εργασιακό μας χώρο, την Ελληνική Αστυνομία.

Η μακρόχρονη
συνδικαλιστική μας πορεία, γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ταυτισμένη με μικρές και μεγάλες κατακτήσεις, εδραιώνοντας το θεσμικό μας ρόλο ως εκπροσώπων των Ελλήνων Αξιωματικών, αλλά και ως επαγγελματιών στον ευαίσθητο τομέα της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας μας.

Η Ελληνική Αστυνομία, χαίρει βαθειάς εκτίμησης και αποδοχής καθώς αναδεικνύει καθημερινά τον σημαντικό της ρόλο στην κοινωνική σταθερότητα και ευημερία του τόπου μας. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τους κινδύνους που απορρέουν από την υψηλή αποστολή μας, οφείλουμε να διαφυλάττουμε στο διηνεκές αρχές και αξίες, συνυφασμένες με την πατρίδα και το Έθνος.

Γνωρίζουμε το δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε και σε αυτήν την προσπάθεια, θεωρώ ότι θα έχω την αρωγή και τη στήριξη - πέραν των εκλεγμένων συνδικαλιστικών μας οργάνων - και όλων εσάς, που μαζί βιώνουμε τις δυσκολίες της ζωής και του υπηρεσιακού μας βίου.

Άμεσα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών και της αποκατάστασης του μισθολογίου μας. Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί μία δικαίωση των αγώνων μας και δίνει μία συντριπτική απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν την ιδιαιτερότητα του λειτουργήματός μας και μας κατέταξαν στους προνομιούχους. Κερδίσαμε όμως μία μάχη και όχι τον πόλεμο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατεστημένες νοοτροπίες, αλλά και τις αγκυλώσεις των μανδαρίνων του Υπουργείου Οικονομικών.

Από την πλευρά μου, σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι για τους κοινούς μας στόχους και από την νέα υψηλής ευθύνης θέση που καλούμαι να υπηρετήσω με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, τα μέλη του οποίου θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς "

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ
Πηγή ➤http://www.bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου