Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 12-8-2014



Police-Voice blog ➤
Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 37 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3-4 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο Σαρωνικό και βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.


Πηγή ➤http://www.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου