Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Alert! Ληστεία με όμηρο στο Δίστομο.. Οι δράστες διέφυγαν με όμηρο -Άρωμα τρομοκρατίας «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία



Police-Voice blog ➤
νεοτερα

ΤΩΡΑ: Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας - Οι δράστες διέφυγαν με όμηρο - Συναγερμός στην αστυνομία



Τρεις κουκουλοφόροι με Καλάσνικοφ "χτύπησαν" στις 2:30΄ περίπου το μεσημέρι το υποκατάστημα της εθνικής τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι βαριά οπλισμένοι ληστές διέφυγαν με ένα ασημί RAV παίρνοντας μαζί τους και έναν όμηρο. Πιθανότατα τον ταμία του υποκαταστήματος.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και με το δάκτυλο στη σκανδάλη οι αστυνομικοί προσπαθούν να στήσουν μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή.

Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητο καμένο όχι όμως και ο όμηρος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ληστές να διέφυγαν με ταχύπλοο,όπου τους περίμενε άλλος συνεργός.
http://tro-ma-ktiko

Στα χέρια των τριών ληστών βρίσκεται μάλλον υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου - Οι δράστες πήραν 300.000 ευρώ - Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν

Ληστεία με αρπαγή ομήρου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου  Βοιωτίας.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για την αρπαγή ενός υπαλλήλου της τράπεζας, μάλλον του ταμία, ως ομήρου, ενώ οι δράστες είναι τρία άτομα που ήταν βαριά οπλισμένοι. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, τρεις κουκουλοφόροι με Καλάσνικοφ «χτύπησαν» στις 14:30 το μεσημέρι το υποκατάστημα της τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας. 

Οι βαριά οπλισμένοι ληστές διέφυγαν με ένα ασημί RAV, παίρνοντας μαζί τους έναν όμηρο αλλά και 300.000 ευρώ από την τράπεζα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, όχι όμως και ο όμηρος. 

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ληστές να διέφυγαν με ταχύπλοο, στο οποίο τους περίμενε άλλος συνεργός. 

Η ληστεία φαίνεται ότι έχει «άρωμα» τρομοκρατίας, ενώ αμέσως ζήτησε πλήρη ενημέρωση η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Πηγή ➤http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου