Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΣΚΑΥ: Οι υγειονομικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ν' αναλάβουν δράση έγκαιρα για τον «έμπολα» "



Police-Voice blog ➤
Η ΣΚΑΥ, καλεί την ηγεσία  να λάβει έγκαιρα μέτρα απέναντι στην προοπτική μιας πανδημίας του θανατηφόρου ιού "έμπολα".
Συνάδελφοι να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ για οτιδήποτε χρειάζεται. Όλα τα περιπολικά ΠΡΕΠΕΙ να ΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ με ειδικό ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση.
Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με έκπληξη τις αγωνιώδης προσπάθειες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, αλλά και διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων, να περιορίσουν την εξάπλωση του αιμορραγικού πυρετού «έμπολα», στην αφρικανική ήπειρο.
Ήδη η Λιβερία, όπου έκανε την επανεμφάνισή του ο θανατηφόρος, σε ποσοστό 90% επί του μολυσμένου πληθυσμού ιός, τέθηκε σε καραντίνα, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει περιορισμός των κρουσμάτων σε γειτονικές χώρες όπως η Νιγηρία, η Γκάνα και η Σιέρρα Λεόνε.
Η Μ. Βρετανία μετά από κρούσμα ταξιδιώτη, προερχόμενου από τη Νιγηρία, διέταξε την υγειονομική απομόνωση της χώρας από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α., δίνοντας εντολές στους συνοριακούς σταθμούς της και στους συνοριοφύλακες να ελέγχονται όλοι όσοι εισέρχονται από εκτός Ε.Ε. και Η.Π.Α. υγειονομικά, πριν τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.!
Στο ίδιο μοτίβο και το ΚΕΕΛΠΝΟ εκτάκτως, με ανακοίνωσή του συνιστά τη μέγιστη προσοχή όλων των αρμοδίων για την αποφυγή μετάδοσης του εν λόγω ιού, για τν οποίο θεραπεία δεν έχει βρεθεί και στην ιστορία του είναι υπεύθυνος για τον αφανισμό τεράστιων πληθυσμών.
Έτσι, απαιτείται και κρίνεται αναγκαίο, σύμφωνα και με το Π.Δ. 584/1985 για την Υγειονομική Υπηρεσία και περίθαλψη των Αστυνομικών, ΑΜΕΣΑ η ΕΓΚΥΡΗ παρέμβαση των αρμοδίων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, δηλαδή τόσο της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης (Κ.Ι.Θ.), για την ενημέρωση, αλλά και τον εφοδιασμό των Αστυνομικών, με όλα τα απαραίτητα μέσα (γάντια, γάζες, προστατευτικές μάσκες, οινόπνευμα, ιώδιο, φαρμακείο), κάτι που θα έπρεπε, σε τόσο επικίνδυνες περιστάσεις, να έχει γίνει εδώ και ημέρες, σύμφωνα και με τις διατάξεις του Π.Δ. 45/2008 για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των Αστυνομικών!
Δεν πρέπει να υπάρχει καμία καθυστέρηση για να αναλάβουν δράση οι ανωτέρω αναφερόμενες αρμόδιες Υπηρεσίες!
Ως συνδικαλιστές θα αγωνιζόμαστε για την πλήρη διασφάλιση των συναδέλφων και την πιστή τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των Αστυνομικών.
Δεν γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι η χώρα μας είναι η διασταύρωση τριών Ηπείρων, η πρώτη σε υποδοχή μεταναστών ή το ότι έχουν αποστείλει στα σύνορα της χώρας, λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος ένα τεράστιο αριθμό Αστυνομικών.
Δεν γνωρίζουν ότι τα ΥΦΕΚΑ είναι γεμάτα Αλλοδαπούς μετανάστες, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από τις παραπάνω αναφερόμενες χώρες ή δεν κάτι άλλο συμβαίνει;
Συνάδελφοι να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ για οτιδήποτε χρειάζεται. Όλα τα περιπολικά ΠΡΕΠΕΙ να ΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ με ειδικό ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
1.- Αγγελίδης Παναγιώτης – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
2.- Δεληγιώργης Γεώργιος – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
3.- Δρόσος Στέργιος – Α΄ Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ. – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
4.- Ευθυμιάδης Πασχάλης – Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
5.- Μαχαιρίδης Λάζαρος – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
6.- Μηλώσης Κων/νος – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
7.- Παπαδάκης Θεόφιλος – Γενικός Γραμματέας Ε.Α.Υ.Θ. – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
8.- Πλιατσίδης Αθανάσιος – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
9.- Τζουμπελίδης Γεώργιος – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
10.- Χατζίκος Γεώργιος – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
11.- Φέτκος Σταύρος – Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Θ. – Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
12.- Φραντζεσκάκης Εμμανουήλ – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Αν. Γενικός Γραμματέας Ε.Α.Υ.Θ. –Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
«πρώτα ο συνάδελφος»
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου