Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

" Αν ήμουν συνδικαλιστής και είχα πάρει νόμιμα το εφάπαξ, δεν θα μπορούσα ΗΘΙΚΑ να αγωνίζομαι για τους συναδέλφους ", του Παναγιώτη Χαρέλα



Police-Voice blog ➤
Με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε στη σελίδα που διατηρεί στο facebook ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτης Χαρέλας, το σχόλιο του αναφορικά με τη δημοσιοποίηση από το bloko.gr επιστολής αναγνώστη με τίτλο " Χάσματα οικονομικών γενεών αστυνομικών ". 
"Θα διαφωνήσω με την επισήμανση του Bloko που αναρωτιέται για την ημερομηνία κατάταξης του συγκεκριμένου αναγνώστη. Θεωρώ πως η
ουσία είναι οτι υπάρχουν ευθύνες για την κατάντια του ταμείου. Για τις - πράγματι - εξωφρενικές αυξήσεις σε ότι έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια πριν απο την κριση. Και αν θυμάμαι καλά και με τη δική μας ένταξη το ιδιο είχε γίνει.
Επιπρόσθετες κρατήσεις κ εισφορές , γρήγορα αυξήσεις στις παροχές !. 
Και η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε παρόμοιες διεκδικήσεις για οτι κεκτημένο είχαμε και χάσαμε αλλά αντιθέτως υπερεκτιμούμε και αναβαθμίζουμε οτιδήποτε, μονο και μονο για να θεωρούμαστε επιτυχημένοι "συνδικαλιστές" . 
Θα συμφωνήσω με τον συντάκτη και θα προσθέσω επίσης πως εγώ αν το είχα πάρει το εφάπαξ , νομίμως διευκρινίζω , και  ήμουν και συνδικαλιστής δεν  θα μπορούσα Η Θ Ι Κ Α  να αγωνίζομαι - εκ του ασφαλούς - για τους συναδέλφους που αγωνιούν. Αλλά θα μου πει κανείς , μόνο αυτό βλέπεις εσύ; ....Σωστά !  "
 Ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ
Πηγή ➤http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου