Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Έβαλαν στόχο το… μαντρί του πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ. Στο Ηράκλειο Κρήτη: Τη μια μέρα έκλεψε 15 πρόβατα, την επόμενη συνελήφθη



Police-Voice blog ➤
Επίδοξοι ζωοκλέφτες δεν δίστασαν να «χτυπήσουν» το… μαντρί του πατέρα του πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ Α. Σταματάκη στο Ρέθυμνο. Περίπου 15 πρόβατα έκαναν «φτερά» από το ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο πατέρας του κ. Σταματάκη στην Επισκοπή.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών που μετά από συντονισμένες ενέργειες και ακολουθώντας τα ίχνη του δράστη εντόπισαν τα 15 πρόβατα στον Προφήτη Ηλία.

Πίσω απ’ αυτή την πράξη φέρεται να είναι ένας 35χρονος –στην ιδιοκτησία του οποίου βρέθηκαν τα πρόβατα- ενώ σε έρευνα που διενέργησαν οι αρχές εντοπίστηκαν επίσης κλεμμένες πινακίδες από τρακτέρ.

Οι αρχές εξετάζουν αν ο 35χρονος εμπλέκεται και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Πηγή: cretapost.gr

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Συνελήφθη ένας 28χρονος που έκλεψε τα ζώα ενός 86χρονου στο Δήμο Χερσονήσου 

Ένας 28χρονος στο Ηράκλειο κατηγορείται για το αδίκημα της ζωοκλοπής, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για κλοπή

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του 28χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. ιδιοκτησίας του, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χρησιμοποιήθηκε, ως μέσο για την αφαίρεση δεκαπέντε 15 αιγοπροβάτων, ιδιοκτησίας ενός 86χρονου, στο Δήμο Χερσονήσου.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ράβδος (γκλοπ) και μία κρατική πινακίδα τρακτέρ για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 02.05.2014.

Σε βάρος του 28χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Πηγή: flashnews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου