Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλοδαπός,Δραπέτης από το 1997, συνελήφθη στη Φλώρινα



Police-Voice blog ➤
Μετά από 17 χρόνια, συνελήφθη ένας 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε δραπετεύσει από αστυνομικό τμήμα της Αθήνας. Σε βάρος του εκκρεμούσαν, επίσης, δύο εντάλματα και ένα βούλευμα
Χρειάστηκε να περάσουν 17 χρόνια για να εντοπιστεί ένας 48χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε αποδράσει από αστυνομικό τμήμα και εις βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και ένα βούλευμα.
Ο 48χρονος, το μεσημέρι της Δευτέρας (22/09) και ενώ βρισκόταν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε έλεγχο και τράπηκε σε φυγή, επιχειρώντας να βγει από τη χώρα. Ακολούθησε καταδίωξη, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει λίγα λεπτά αργότερα, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 48χρονος είχε δραπετεύσει το 1997 από το αστυνομικό τμήμα Άνω Πατησίων όπου κρατούνταν και εις βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Τακτικών Τμημάτων Πλημμελειοδικών Αθηνών και ένα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για βιασμό.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, αντίσταση, απόπειρα παράνομης εξόδου από την χώρα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Πηγή:news247.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου