Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Έπεσε στην παγίδα η οικιακή βοηθός με το... μακρύ χέρι ! ! Μια 45χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία,



Police-Voice blog ➤
Έκλεψε τα προσημειωμένα χρήματα και συνελήφθη
Μια 45χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, συνελήφθη προχθές στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με την καταγγελία 37χρονου, η συλληφθείσα, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της ως οικιακή βοηθός, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει από το σπίτι του, χρήματα και κοσμήματα.

Ειδικότερα, προχθές το πρωί αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, το οποίο ήταν προσημειωμένο, και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 45χρονης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και διάφορα κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, των οποίων η κατοχή ερευνάται.

Η συλληφθείσα με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της συλληφθείσας και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

newsbeast.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου