Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο επιπλέον ΟΠΚΕ "αριθμεί" από σήμερα η Ασφάλεια ! ΣΧ.ΣΕΛ. Καλή επιτυχία!



Police-Voice blog ➤
Στις αρχες  Σεπτεμβρίου γράφαμε τα εξής: " Αλλάζουν και μάλιστα πολύ σύντομα τα ποιοτικά και τα ποσοτικά χαρακτηριστικά των ομάδων ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής και επαναπροσδιορίζεται ο λειτουργικός ρόλος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ειδικά τώρα που άνοιξαν τα "σύνορα" για την ένταξη ειδικών φρουρών στις ομάδες, η προοπτική είναι ν' αυξηθούν σε προσωπικό και ως εκ τούτου σε αριθμό, προκειμένου ν'
αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στη μάχη της πρόληψης και της καταστολής του εγκλήματος στο δρόμο."
Ήδη, από σήμερα το πρωί οι ομάδες ΟΠΚΕ αυξήθηκαν από 18 σε 20, ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν άλλες 4 ομάδες. Στο ρόλο των ΟΠΚΕ η νέα διοικητική δομή της Ασφάλειας αποδίδει καίρια σημασία τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή του εγκλήματος κι έτσι, "αρίθμησε" εκ νέου και δίχως χρονοτριβή τις ομάδες. Στο δυναμικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας προστέθηκαν 18 νέοι αστυνομικοί, οι οποίοι διατέθηκαν ανά ένας στις ισάριθμες ομάδες που μέχρι χθες υπήρχαν.
Έτσι, προέκυψαν οι δύο νέες ομάδες, χωρίς να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία τους, ούτε να χαθεί χρόνος σε εκπαιδεύσεις και διαστήματα προσαρμογής του νέου προσωπικού που θα κάνει το "αγροτικό" του σε πλήρη ώσμωση με τους παλιότερους συναδέλφους του.
Οι δύο νέες αλλά μόνο κατ' όνομα ομάδες, ξεκίνησαν τις περιπολίες τους προστιθέμενες στο δύσκολο περιβάλλον της δυτικής Αττικής.
Πηγή ➤http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου