Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας..! ! Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα



Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν εννέα άτομα, προσήχθησαν 35 και έγινε έλεγχος σε 306

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι 306 άτομα, εκ των οποίων διακόσια είκοσι εννέα 229 ήταν Ελληνες και 77 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια εξήντα ένα 261 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 35 άτομα, από τα οποία 17 ήταν Ελληνες και 18 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εννέα άτομα.

Πιο αναλυτικά:
-Τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας για ληστεία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, οι ανωτέρω, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 62χρονη Ελληνίδα μία τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, δύο κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

-Έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Πηγή ➤http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου