Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αντίπαρος: Βρήκαν τους κλέφτες αλλά όχι τα χρήματα ! ! Η δικογραφία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου



Police-Voice blog ➤

Δύο γυναίκες από τη Λευκορωσία και τη Ρωσία άρπαξαν 2.600 ευρώ από το ανυποψίαστο θύμα τους

Δυο εβδομάδες μετά την «χρυσή» κλοπή από την κατοικία μιας αλλοδαπής στην Αντίπαρο, οι αστυνομικοί του σταθμού του νησιού κατάφεραν να την εξιχνιάσουν και να ταυτοποιήσουν τις δυο αλλοδαπές που τη διέπραξαν. Όμως, ούτε οι ίδιες έχουν εντοπιστεί, ούτε βέβαια η λεία τους.

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου όταν οι δύο γυναίκες, μια 53χρονη Λευκορωσίδα και μια 52χρονη Ρωσίδα, χτύπησαν την πόρτα της ανυποψίαστης γυναίκας. Με κάποια πρόφαση της έπιασαν κουβέντα και κατάφεραν να την κρατήσουν απασχολημένη, ώσπου να «βουτήξουν» όλες τις οικονομίες της, ύψους 2.600 ευρώ. Μετά την ταυτοποίησή τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. 

*** Τα στοιχεία ταυτότητας ενός 26χρονου τσιγγάνου προέκυψαν από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας για τη διάρρηξη που είχε γίνει πριν από ενάμισι χρόνο στο σπίτι ενός 42χρονου. Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, είχε παραβιάσει στις Μαΐου του 2013 την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και είχε αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας.

*** Τρεις νεαροί, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, έκαναν βόλτες με κλεμμένη μοτοσικλέτα από τις 30 Ιουλίου στη Χαλκιδική! Οι αστυνομικοί του τμήματος Νέων Μουδανιών βρήκαν τον 25χρονο να οδηγεί τη μηχανή και την επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη της. Ο νεαρός δεν συνελήφθη, αποκάλυψε όμως ότι συνεργοί του ήταν ένας ανήλικος ηλικίας 16 χρόνων και ένας ακόμη αγνώστων στοιχείων. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που κατατέθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Πηγή ➤http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου