Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μας αντιμετωπίσατε σε μία back screen επίθεση !!!του Ν. Καραδήμα . Από δημοσίευση στη σελίδα του στο facebook



Police-Voice blog ➤
Στο γενικό συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ σήμερα 1/10/14 ο Υπουργός μας ακουλούθησε μπασκετική τακτική! Σ 'ένα ball fake , επιχείρησε να ξεγελάσει τον "αντίπαλο "...
Μέ άψογο pick and roll πότε με τον άρχηγό και πότε με τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. απ το high post επιχειρούσε jam shout .Προσωπικά δεν με πεισατε ,για τα θέματα της αναδιάρθρωσης,του μισθολογίου, της απόφασης του Σ.τ.Ε, του κώδικα μεταθέσεων κ.λ.π. Μας αντιμετωπίσατε σε μία back screen επίθεση !!
Αν και επιχειρήθηκαν πολλές assist, καλάθι δεν μπήκε. Δηλαδή δεν βγήκε είδηση. Οι γενικότητες μας αποπροσανατόλισαν ακόμα περισσότερο.Το σχέδιο του μισθολόγιου που είδε το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Τα αναδρομικά είναι υπο αίρεση και η ασυρματική επικοινωνία ,μάθαμε ότι εκτός του κόστους , είναι και θέμα κλειδιών (λέτε κι αν τελειώσει η σύμβαση, ο πάροχος δεν μπορει ν'αλλάξει τα κλειδιά). 
Για τα ταμεία δεν μας τα είπατε καθόλου καλά και γι'αυτό αντιδράσαμε με μια coast to coast "επίθεση" (επιθετικός αιφνιδιασμός- απο κοντούς και γρήγορους παίχτες).
Απο χθές βράδυ μάθαμε ότι, λειτουργεί εκ νέου η σχολή αστυφυλάκων της Κομοτηνής όπως και σεις μας ειπατε! Δηλαδη θα εισαχθουν άμεσα οι επιτυχόντες δοκιμοι αστυφυλακες των ετών 2013 και 2014; Ελπίζουμε σε μια επόμενη συναντησή μας απ το low post και εντος baseline πλέον ,να κατακτήσουμε το ρόζ φύλλο του αγώνα. 
ΤΈΛΟΣ οι αναλογιστές για ακόμη φορά με έπεισαν ότι το επαγγελματικό επικουρικό ταμείο με τους κλάδους υγείας και αλληλοβοηθείας , όσο κι αν φαίνεται δύσκολο με εμπνέει περισσότερο απο ένα χωρίς καταστατικό Ε.Τ.Ε.Α. με αβέβαιο μέλλον.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου