Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ένας αστυνομικός δεν φτάνει… ! ! Με ένα άτομο ενισχύεται η Α.Δ. Αιτωλίας



Police-Voice blog ➤
Ένας και μοναδικός αστυνομικός θα ενισχύσει την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας σύμφωνα με τις μεταθέσεις που αποφασίστηκαν πρόσφατα. Την ίδια ώρα η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας θα ενισχυθεί με 7 άτομα, όπως επίσης και άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Η μόνη που κατά την εκτίμηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ανάγκη από έμψυχο δυναμικό είναι η Α.Δ. Αιτωλίας. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας απέστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο Δημ. Τσακνάκη προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την άνιση αυτή μεταχείριση καθώς πρόκειται για μια περιοχή που εκτός των άλλων προβλημάτων τελευταία απέκτησε και αυτό της λαθρομετανάστευσης.
Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεται: «…ενημερωθήκαμε για την αποτίμηση που έκανε το Αρχηγείο μας, όσον αφορά τις ανάγκες της Α.Δ. Αιτωλίας, σε ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό. Αποφασίστηκε ότι οι ανάγκες της Α.Δ. Αιτωλίας καλύπτονται με ΕΝΑΝ αστυνομικό. Όπως φαίνεται, έχουμε αφεθεί στο έλεος (χωρίς στέγη, βλ. κτίρια που στεγάζεται η πλειοψηφία των υπηρεσιών της Δ.Α. με πρώτο το κτίριο της Α.Δ., τη μεγάλη έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων, συνεχής ροή λαθρομεταναστών προς Ιταλία κ.λ.π.) για τα οποία έχουμε οχλήσεις - ικετεύσει επανειλημμένα με παλαιότερες ανακοινώσεις μας αρμοδίως, αλλά... εις μάτην.
Σε όλα αυτά προστέθηκε και η αποκαρδιωτική, για όλους εμάς εδώ στη Α.Δ. Αιτωλίας, απόφαση ενίσχυσής μας σε έμψυχο δυναμικό. Εκτός, αν θεωρούνται ενίσχυση οι «όμηροι» της ανεργίας, συνάδελφοι πλέον, δημοτικοί αστυνομικοί, με την «καμιά» αρμοδιότητα. Δεν έχουμε παρά να προτείνουμε την πιο συμφέρουσα και ενδεδειγμένη λύση…. αναδιαρθρώστε μας. Με τα δεδομένα του αρχηγείου μας η τοποθέτηση στην Α.Δ. Αιτωλίας είναι θέμα τύχης πλέον...!
Όσο για τους συναδέλφους που προσδοκούν επιστροφή στον τόπο συμφερόντων τους… θα τους αφιερώσουμε το τραγούδι «τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα δούμε...».".
ΠΗΓΗ: aixmi-news.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου