Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Στα χέρια της αστυνομίας δύο λησταρχίνες των ΑΤΜ



Police-Voice blog ➤
Απ΄ ότι φαίνεται, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι δύο λησταρχίνες των ΑΤΜ που είχαν γίνει εφιάλτης για τις ηλικιωνένες γυναίκες που έκαναν αναλήψεις υπολογίσιμων χρηματικών ποσών και τις "χτυπούσαν" στις εισόδους των πολυκατοικιών που διαμένουν.
Οι δύο συλλήψεις, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr επιτεύχθηκαν χάρη στην
παρατηρητικότητα αστυνομικού που ήταν εκτός υπηρεσίας και είχε πάει σε υποκατάσρημα τράπεζας του Ζωγράφου για ιδιωτική συναλλαγή, Εκεί παρατήρησε ότι μια νεαρή γυναίκα βγήκε από την τράπεζα χωρίς να πάει ποτέ στο γκισέ, ακολουθώντας μια ηλικιωμένη που μόλις είχε κάνει ανάληψη.
Ο αστυνομικός ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και σε λίγη ώρα συνάδελφοι του της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης τις εντόπισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας της ηλικιωμένης, στην οδό Ορεινής Ταξιαρχίας 25 στην πλατεία Γαρδένιας, να επιχειρούν να τις αποσπάσουν τη τσάντα και τις συνέλαβαν.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αξιωματικών, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το δίδυμο των λησταρχίνων που τουλάχιστον το τελευταίο χρόνο πραγματοποιούν 3 με 4 τέτοιου είδους επιθέσεις το μήνα, ακολουθώντας τα θύματα είτε μέσα από τις τράπεζες, είτε μετά από ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ.
Πηγή ➤http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου