Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Καβάλα: Νεαρός πιστολέρο πυροβόλησε εν ψυχρώ τον θείο του !



Police-Voice blog ➤

Οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκάγια από το κεφάλι του 53χρονου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Είχε παρελθόν στις... απόπειρες ανθρωποκτονίας ένας νεαρός που προσπάθησε να σκοτώσει το θείο του στην κοινότητα Αμυγδαλεώνα της Καβάλας, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ στο κεφάλι με το κυνηγετικό του όπλο! Στο παρελθόν είχε συλληφθεί ξανά για ανάλογο αδίκημα!



Ο νεαρός πιστολέρο διαπληκτίστηκε με τον 53χρονο συγγενή του και, χωρίς να διστάσει, του έριξε στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον. Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί με το φορτηγάκι του, αλλά τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. και τον συνέλαβαν. Το όπλο με το οποίο πυροβόλησε βρέθηκε μέσα στο όχημα μαζί με 48  φυσίγγια, τρεις χρησιμοποιημένους κάλυκες και τρία σακουλάκια με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο θείος του δράστη μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκάγια από το κεφάλι του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σε βάρος του 32χρονου ανιψιού του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και  παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου