Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ρόδος: Συνελήφθη 14χρονος τσιγγανος για ληστεία..Δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του



Police-Voice blog ➤

Η ληστεία είχε γίνει την 1η Σεπτεμβρίου και όταν προσήχθη το 14χρονο τσιγγανόπουλο, ο 63χρονος-θύμα της ληστείας το αναγνώρισε ανεπιφύλακτα κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει την επίθεση

Ένα ανήλικο αγοράκι ήταν ένας από τους δυο βίαιους ληστές που επιτέθηκαν πριν από τρεις μήνες σε έναν 63χρονο στην περιοχή Καρακόνερο της Ρόδου και τον χτύπησαν άγρια για να αρπάξουν από τον λαιμό του την χρυσή αλυσίδα που φορούσε!



Η ληστεία είχε γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά κάθε φορά που έκαναν προσαγωγές υπόπτων οι άνδρες της Ασφάλειας, καλούσαν το θύμα για να αναγνωρίσει τον δράστη.

Όταν προσήχθη το 14χρονο τσιγγανόπουλο, ο 63χρονος τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει την επίθεση, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του συνεργού του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ αναζητούνται οι γονείς του που αντιμετωπίζουν tην κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.

*** Δυο αδέλφια ηλικίας 21 και 18 χρόνων ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της διάρρηξης ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στη Ζαχάρω και ο μεγαλύτερος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ενώ ο μικρότερος αναζητείται.

Οι δυο νεαροί είχαν παραβιάσει την πόρτα του συνοδηγού το μεσημέρι του Σαββάτου και είχαν αρπάξει ένα μπουφάν, δυο πακέτα τσιγάρα και κέρματα αξίας 20 ευρώ!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου