Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

"Ναι ρε συναδελφε,ΕΣΥ φταις..." του Στέφανου Τελιωρίδη



Police-Voice blog ➤
Αναδημοσίευση από το σάιτ της Ενωμένης Θεσσαλονίκης.
"Ναι ρε συνάδελφε,ΕΣΥ φταίς....

Εσύ φταίς που έχεις ανύπαρκτο συνδικαλισμό, που μόλις εκλεγούν σε ξεχνάνε και σέρνεσαι στα πατώματα και παρακαλάς για να πάρεις τις
οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις σου..

Εσύ φταίς που δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου και αισθάνεσαι την αξιοπρέπεια σου κουρέλι και την οικογένεια σου έρμαιο του κάθε καριερίστα (συναδέλφου εν γένει),διότι στήριξες με βάσει υποσχέσεις και κάποιο προσωπικό αντάλλαγμα ανθρώπους οι οποίοι χρησιμοποιούν την συνδικαλιστική άδεια για "χαλαρουίτα" και για συνδικαλιστικό ποτάκι σε κάποια παραλία..

Εσύ φταίς παλικάρι μου,που ενώ είσαι παραγωγικός δεν μπορείς να μετατεθείς σε καποια υπηρεσία της επιλογής σου και τρέχεις να χτυπήσεις την πόρτα του κάθε πολιτικού και μή γραφείου,παρακαλώντας ενώ έπρεπε να σε παρακαλάνε..

Εσύ φταίς κουκλίτσα μου,που έχεις λιώσει στην "HOT SEAT" σπασμένη καρέκλα του Αξ.Υπηρεσίας ενώ άλλες βάφουν τα νυχάκια τους σε κάποιο γραφέιο επί καθημερινής βάσεως,γιατί όταν γίνονταν οι εκλογές του σωματείου,ΒΑΡΙΟΣΟΥΝ να κατέβεις να ψηφίσεις και πήγες για καφεδάκι..

Και ΠΑΛΙ εσύ φταίς,που νιώθεις χαμένος και ανυπεράσπιστος εκεί έξω και περιμένεις όταν θα γίνει η "στραβή" η κακιά Υπηρεσία να σε κατακεραυνώσει,μόνο που εσύ την υιοθέτησες και την γαλούχισες με τέτοιο τρόπο ωστέ να σε έχει γραμμένο..

Εσύ φταίς αγαπητέ μου συνάδελφε,που όταν μπαίνει κάποιος μπροστά για σένα,δεν τον στηρίζεις και του γυρνάς την φοβισμένη και αδιάφορή σου πλάτη...γιατί η δύναμη του εκπροσώπου σου, πηγάζει καθαρά απο εσένα και η δυναμή σου επιδεικνύεται μέσω του εκπροσώπου σου..

ΕΣΥ φταίς λοιπόν...μόνο που εξαιτίας μας,τώρα δεν θα έχεις και δικαιολογία.."


Τελιωρίδης Στέφανος
Ανθ/μος
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου