Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.. Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του «δράκου» που ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε ανήλικα



Police-Voice blog ➤Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη

Πρόκειται για τον Μπατζιάκα Σιδέρη του Σωτηρίου και της Μαρίας ο οποίος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα

Ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη στις 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι του 2014, ο συλληφθείς είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη.  
Πρόκειται για τον Μπατζιάκα Σιδέρη του Σωτηρίου και της Μαρίας ο οποίος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 
Πηγή ➤

77 σχόλια:

  1. ..ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΑΔΑΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΠΙΟΝΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ,ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ...???...

    ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΕΡ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ...
    ΕΠΙΣΗΣ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ...???..

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΜΑ ΜΕ...ΣΤΟΧΟ....
    ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ....ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ...!

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ,ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ....ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ....
    Η ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ...

    ΔΗΛΑΔΗ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,Ε Α Ν ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΣΑΣ...!!!!

    ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 1€=340,750ΔΡΑΧΜΕΣ,

    ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1ΔΡΑΧΜΗ=34,750€ Η' ΜΕ 340,750€...!!!!
    ΕΤΣΙ,ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(1350 ΑΤΟΜΑ) ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ 35 Η' 350 ΦΟΡΕΣ....!!!!!...
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ,ΑΕΡΓΟΥ,ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΣΙΠΡΑ...!!!!

    ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...!!!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙλο´γων ΣΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ,

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η Μ Ο Ν Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

    ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 1350 ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ(ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ),ΣΑΜΑΡΑ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΞΤΔΟΤΑΚΗ,ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ...!!!
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,Η ΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Μ Ο Ν Ο ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μετα ξυπνησες?

      Διαγραφή
    2. οτι του φανει του λολοστεφανη ....εισαι για πολλες... σφαλιαρες να το πω? ....κλωτσιες να το πω? ...αλλα μπα ....ζουρλομανδυας θα σου παει μια χαρα !!!! τι δουλια εχει ο τσιπρας ρε με αυτο το θεμα ? σου προτεινω να αλλαξεις ναρκωτικα ....αυτα μαλλον σε χαλανε !!!!

      Διαγραφή
    3. kala mas douleueis? poios tsipras???

      Διαγραφή
    4. παρεα με τον μπουμπουκο κανεις?

      Διαγραφή
    5. να παςνα αλλαξεις τα χαπια σου!αυτα σε πειραζουνε!οσο για το θεμα τι να πουμε?ανθρωποι ζωα!

      Διαγραφή
    6. αν ο ανθρωπος εχει ψυχολογικα...............

      Διαγραφή
    7. Το αρθρο το διαβασες ρε μεγαλε? Τι σχεση εχει ο τσιπρας; Σου φανηκε γνωστος ο μπασταρδος παιδεραστης απο καμμια συγκεντρωση του συριζα και τσιμπισες ετσι;

      Διαγραφή
    8. Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις!!!!

      Διαγραφή
    9. Ρε Kotzampasi ηλιθιεεε !!! Παλι μπερδεψες τα sites ;

      Διαγραφή
    10. Κόψε τα ληγμένα ρε βλήμα kotzampasis.

      Διαγραφή
    11. μη δινετε σημασια εγγεφαλικα παραπληγικος νεκρος ειναι

      Διαγραφή
    12. Κοιτάξου στον καθρέπφτη και αν δε νιώσεις αηδία... ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!!! Έτσι κι αλλιώς είσαι ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ για την ανθρώπθινη κοινωνία!!!

      Διαγραφή
    13. Koita ontws dn kollaei file auto p eipes alla kai gia tous allous twra gia poio logo tetoia taraxh gia ton tsipra enw einai politikos opws ta alla kathikia pou mas gamhsane?

      Διαγραφή
    14. <>> ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΔΑΓΚΩΤΟ... εβαλα στην βασιλοπιτα ενα 100 δραχμο , δηλαδη 3475 ευρο ή 34075 ευρο !!! αυτα ειναι. θα ψηφισα τον σαφεστατο κοτζαμπασι , αλλα τωρα ΤΣΙΠΡΑ. ενταξει μεγαλε , εδω δεν ειναι χωρος να ξεδινεις τα μπινελικια σου οποτε .....διαβαζε ...και μην τολμησεις να ξαναγραψεις ...ΚΑΙ Η ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ....οκ? δεν εχεις ιδεα για Τους Προγονους μας.

      Διαγραφή
    15. Η ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ... LOL OIOIOIOIOIOIOIOIOIOIOI AAAAAAAAAAA

      Διαγραφή
    16. Καλά τα λες, αλλά τοποθετείσαι σε άσχετο θέμα και ο τόπος έχει πολλούς έξυπνους που διψούν για αίμα... (τον φάγατε τον άνθρωπο βρε, στα ανώνυμα σχόλια θα αποδείξετε τη μαγκιά σας;)

      Διαγραφή
    17. Πες ρε πες τα!!!
      Εσείς που περνιεστε για νηφαλιοι και ψυχικά υγιεις αντιληφθήκατε ότι τόση ώρα κραζετε τον άνθρωπο άντε να ασχοληθείτε με το θεμα!?
      Ζώα να πούμε!!!
      Με σας πάει η χώρα μπροστά.
      Εάν είσαστε τόσο έξυπνοι δν θα τα είχαμε αυτά... μια υγιής κυβέρνηση έχει και υγιείς κοινωνίες..! Αλλά με το μυαλό που κουβαλάτε οι παιδεραστές θα σας κυβερνάνε στο τέλος!!!
      Ηλίθιοι!!!!

      Διαγραφή
    18. Kotsabasi etoimasou erhetai i seira sou germanotsoliadako prodoti ...i pigada se parimenei palioskouliko....

      Διαγραφή
    19. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που βρίζει με αρέσει να μιλάω όμορφα όσο γίνετε. Καταρχήν δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλό κόμμα και καλός πολιτικός όλοι τη παρτουλα τους κοιτάνε. Λοιπόν ποιοι κυβερνούσαν την Ελλάδα ασταμάτητα μετά τη πτώση του Παπαδόπουλου? Ο τσίπρας η η χρυσή αυγή? Αν υπάρχει λίγο κουκούτσι και δεν υπάρχει επηρεασμος η μη βούληση και κρίση σε κάποιους καταλάβαινουν πολύ απλά τι συμβαίνει και τι κοροϊδία πουλιέται. Γιατί? Γιατί έχουν κάνει τόσα εγκλήματα και έχουν αρπάξει δις και ζητάνε από το κόσμο όλο που δε φταίει όλος να πληρώσει (απο παιδακι ήμουν το παιδί των 600 ευρω) χωρίς να πάρω ούτε ένα δανεικό μικρό. Γιατί να πληρώσω εγώ και άτομα σαν εμένα που δε φταίνε? Δε το κατάλαβα. .. Η τότε στον εμφύλιο η δεξιά κατηγορούσε την αριστερά ότι παίρνει τα σπίτια του κοσμάκι και τώρα κάνουν το ίδιο ακριβώς αυτοί 4 χρόνια τώρα. Κάνε μας την χάρη λοιπόν γιατί τουλάχιστον τον τσίπρα δε τον είδαμε ακόμα για να τον κρίνουμε όλα είναι ικασιες σωστές σε κάποιο βαθμό αλλά ποτέ μη κρίνεις αν δε δοκιμάσεις γιατί αν πέσεις έξω δε θα το μάθεις ποτέ. .. το ίδιο ισχύει και για την χρυσή αυγή. Έχει πολλά μειονέκτημα τα όσον αφορά συμπεριφορά κτλ αλλά επί Παπαδόπουλου τουλάχιστον πήγαινες ένα μήνα διακοπές και έτρωγες ψωμί και σαν απλός εργάτης . Από πότε άρχισε να χαλάει η μαγιά? Τι διαόλο τόσο ζούλαπια μερικοί. Έλα γεια

      Διαγραφή
    20. ΡΕ ΣΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ???????

      Διαγραφή
    21. Το οτι η ελληνική αστυνομία έκανε πολυ σωστά τη δουλεία της και έπιασε κάποιον ο οποίος ασελγούσε σε μικρά παιδιά αντί να το παίζει μάγκας στο δρομο θα έπρεπε τουλάχιστον να χειροκροτηθεί!!είσαι βλάκας αν πιστεύεις πως το οτι τους έπιασε είναι κατόρθωμα της κυβάρνησης..μπορεί οι προτερεότητες να αλλάζουν σύμφωνα με την εκάστοτε κυβέρνηση όμως η αστυνομία(όσο κατά κι αν είμαι ιδεολογικά), στο ηλεκτρονικό έγκλημα και σε ότι αφορά την παιδοφιλία είναι άψογη!!μπράβο παιδιά!μαζεύτε τους όλους και στείλτε τους στη φυλακή, όσο κι αν θα ήθελα να πάθουν κάτι άλλο...αλλα νομίζω πως και στη φυλακή κάτι γίνεται...

      Διαγραφή
    22. Τουλάχιστον αυτο που πίνεις έιναι καλό?????

      Διαγραφή
  2. Δεν πας καλα... Εδω δειχνει την φωτογραφια ενος ανωμαλου για να προστατευτει ο κοσμος η να μαθει πληροφοριες η πολιτεια μην τυχον και εχει βρωμισει και αλλα παιδακια το καθηκι αυτο,και εσυ γραφεις για τον Τσιπρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Πόσο ευκολα χρησιμοποειται κοροιδευτικα τη λεξη παραπληγικος.....εκει κατάντησε η ανθρωπια μας να παρομοιαζουμε πολιτικους με ενα παραπληγικο ανθρωπο ....καταντια Ελλάδα 2015

      Διαγραφή
    3. Ότι θέλει ..εκεί που χέστηκα..στά γέλια ήταν πού είπε μια δραχμή 340. κάτι ευρώ. .
      Που αχαχ

      Διαγραφή
  3. Δεν πας καλα... Εδω δειχνει την φωτογραφια ενος ανωμαλου για να προστατευτει ο κοσμος η να μαθει πληροφοριες η πολιτεια μην τυχον και εχει βρωμισει και αλλα παιδακια το καθηκι αυτο,και εσυ γραφεις για τον Τσιπρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kotzampasis eisai gia zourlomandiaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. esy asxolisoy me ton tsipra !!! kai kapoios tetoios tha soy tsiprosi kana paidisoy
    are ellina aneggefale oti toy fani toy lolostefani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι λέει ο άνθρωπος ρε. Ληγμένα παίρνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαράδεκτο σε σελίδα με το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας να εξωθείται τον κόσμο σε αυτοδικία. Εσείς πρέπει να φροντίζεται για την ειρήνη και την σωστή επιβολή του νόμου. Αν βλέπετε Λοιπόν πως ο κύριος αυτός δεν τιμωρείται γιατί υπάρχει πρόβλημα στο δικαστικό σύστημα
    τότε το πρόβλημα είναι εκεί, διαμαρτυρηθείτε γι αυτό.. Αρκετά προβλήματα έχουμε για να κάνουμε και τους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός εγκληματούσε κατά εξακουλούθηση. Ούτε στο παιδί μου δίπλα ούτε στο δικό σου θα θέλαμε να είναι. Οπότε ναι θέλω να ξέρω ποιος είναι και πως είναι για να προστατευτώ. Για πάντα από αυτόν και μετά την αποφυλάκιση του.

      Διαγραφή
    2. Τότε να βρείς αυτούς που εγκληματούν κατ' εξακολούθηση στις τσέπες των πολιτών και να τους κάνεις ρόμπα. Αλλά δεν μπορείς, γιατί είσαι πιόνι τους.

      Διαγραφή
    3. όταν θα σου έρθει και στο δικό σου σπίτι έλα να μας τα ξαναπεις

      Διαγραφή
  8. Σου έχω πει να κόψεις τα ληγμένα αλλά δεν ακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΤΖΙΑΜΠΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ. ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΤΙΦΕΝΣΝΕΤ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩΣΟΥΝΑ ΚΙΟΛΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπορει και να εχει δικιο θα διξει αυτο που λεει αφου απο οτι φαινεται κατα διαολου παμε ουτος η αλλος αλλα το γραφει σε λαθος σελιδα η αναρτηση ειναι το σωστο αν δεν δικαστει ο ανωμαλος καποιος να τον δικασει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά κάνει και αναρτει τέτοια άτομα αφού αυτό το αδίκημα πρέπει να είναι από τα πιο σοβαρά αν ξέραμε τι τραύμα κάνει ένας τέτοιος αλήτης στη ψυχή του παιδιού τότε θα καταλάβεις... Επίσης ο εισαγγελέας κάνει πάρα πολύ καλά που δημοσιεύεται η φώτο του αλήτη αυτού αρκεί βέβαια να είναι σωστές οι κατηγορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ .ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΙΔΙΟΥΣ


      Διαγραφή
    2. δουρης........ταχα κρεμαστηκε....

      Διαγραφή
  13. Που ειναι η θανατικη ποινη;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kotzampasis αγόρι μου,την παλεύεις;και αν ναι...κερδίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. distoixos h poloitikh mallon h nootropoia tou tsipra eunoei k prostateuei esto k upogia akoma k zoa san auton sth fotogragia k emporous narkotikon k genia einai me olous arkei na parei psifous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. την φωτο του σε ολες τις φυλακες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε ελα τωρα κατω στο μυλοποταμο περναμε ωραια εχει και ηλιο και ωραια χορτα......χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου" και καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κοτσαμπαση εχεις πολυ πλακα και μαλλον χρηζεις εξετασις απο γιατρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KOTZAMPASIS ελπίζω όταν τον αφησουν ελευθερο τα παιδιά σου να ειναι τα πρώτα που θα το γνωρίσουν παλιομαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο δεν το ευχομαστε ουτε στον χειροτερο εχθρο μας...

      Διαγραφή
  22. Γράφτε αυτό που σκέφτεστε ρε.. ο κύριος είναι ΜΑ..ΛΑ..ΚΑΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφού τον ξέρουν γιατί δεν το πιάνουν ??
    Ψάχνουν το θύμα που θα κάνει το λάθος να τον σπάσει στο ξύλο η θα τον σκοτώσει ?
    Μπράβο στην αστυνομία μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αλλά ντ αλλα και της Παρασκευής το γάλα!!
    Συμφωνώ με όλους που γράψανε τι πινει.
    Ποια ληγμένα παίρνει. Και τι ζόρι τραβάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντως παιδιά στην φωτογραφία , τον έχει σηκωμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. EYNOYXIΣΜΟΣ , Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η βλακεια είναι ανικητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. KOTZAMPASIS
    Πες και σε εμάς τι παίρνεις και γράφεις τις (απόψεις) σου σε μια σελίδα που γράφει για παιδεραστή
    Επί τις ουσίας δεν έχω και τόσο πειστεί ότι η σελίδα αυτή είναι επίσημη της αστυνομίας μιας και κάποιος κοινοποιεί φωτογραφίες και στοιχεία από κάποιον που ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ για παιδεραστία και όχι για κάτι τελεσίδικο και μάλιστα αυτό γράφετε από κάποιον ΑΝΩΝΥΜΑ . Εδώ στον Αλβανό δολοφόνο με το καλάσνικοφ δεν κοινοποιούσαν την φωτογραφεία αν δεν συναινούσε στην απόφαση αυτή και μάλιστα του το θυροκόλλησαν κι εδώ φόρα όλα? Κάτι δεν μου κολάι . Αν αληθεύουν οι κατηγορίες δεν το συζητάμε ΘΑΝΑΤΟΣ του χρειάζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο κοτσαμπασης ειναι μαλλον κοτσαμπασης και τον πειραξε που ο συριζα θα φορολογιση την μεγαλη ακινητη περιουσια,αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι το κανει εδω?μηπως θελει να καλυψει αυτον τον ανωμαλαρα?μηπως και ο ιδιος ειναι παιδερας και αρρωστο υποκειμενο?αη να χαθεις σαραβαλο σκεψεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  31. Άσχετο κείμενο αλλα Τεσπα οσοΙ φοβούνται την αριστερα βλέπουν τον Τσίπρα ακόμα κ στα δημητριακά τους.
    Ο πάτερας του Τσίπρα διώκονταν απο τη χουντα ο.θείος του Ηρακλής Τσίπρας έκανε φυλακή 6 μήνες επί χούντας. Αυτό το αστείο έχει πια σαπίσει.. Βρείτε ενα άλλο. Αλλα.οχι αυτό που λεει Ότι ο Τσίπρας ειναι εβραίος κ λέγεται αξελ.. Ουτε το άλλο με τον Τοτό που λεει οτι ο Τσίπρας δεν έχει δουλεψει ποτέ στη ζωή του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολυ LoL παιζεις φιλεε χΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μια φορα ενας πρωθυπουργος δεν εξυπηρετει τα συμφεροντα των λιγων και κανει αυτα που ελεγε προεκλογικα πραξη, αμεσως να πεσουν ολα τα γαμημενα νουμερα φασισταρια/δεξια να τον φανε...
    για ολα ο Τσιπρας φταιει παιδια..
    και η Αριστερα..
    ε ρε καρκινο που θελετε μερικοι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μην ασχολείστε με τον Αδωνι Γεωργιάδη(ακου KOTZAMPASIS) απλά δώστε του ένα σφηνάκι υδροχλωρικό οξύ και πείτε του είναι τσίπουρο. θα το πιει και θα ψοφήσει και θα γλυτώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή