Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις σοκ για ναρκωτικά μελών της High Society στην Κέρκυρα



Police-Voice blog ➤
Ρεκόρ συλλήψεων, αλλά και ... εντυπωσιακού μεγέθους από τη δίωξη ναρκωτικών Κέρκυρας, που τις τελευταίες ημέρες προβαίνει σε διαδοχικές συλλήψεις ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνης, μεταξύ των
οποίων μάλιστα πολλοί επιχειρηματίες που συγκαταλέγονται στην ελίτ της τοπικής κοινωνίας. Χθες για παραδειγμα, πιάστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ένας 60 χρονος μεγαλοεπιχειρηματιας στην κατοχη του οποιου βρεθηκαν 70 γρ του λεγόμενου και ναρκωτικού των πλουσίων, αλλά και 150 γρ χασις ο οποιος ουδεποτε ειχε συλληφθεί στο παρελθόν.
Πριν απο αυτή τη σύλληψη προηγήθηκαν τις προγενεστερες ημέρες  3 συλλήψεις, ενός αλβανού με 60 γραμμαρια κοκαΐνη και 2 Ελλήνων, επισης πολύ γνωστών από την επαγγελματική δραστηριότητα τους με μικρότερες ποσότητες. Σχηματιστηκε δικογραφία και για αλλά άτομα γνωστά στην κοινωνία της Κέρκυρας για τις ιδιες κατηγορίες. Η ογκοδεστατη δικογραφία είναι στα χερια του τοπικού εισαγγελέα.

Για τις προγενέστερες συλλήψεις, διαβάστε το ρεπορτάζ του vimanews.gr και της συναδέλφου Βίβιαν Στασινού.
Ένα από τα πλέον δυνατά χτυπήματα στα σκοτεινά κυκλώματα διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών, πέτυχαν στην Κέρκυρα οι άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών , ξεσκεπάζοντας κυκλώματα, μετά από επίπονες και πολυήμερες έρευνες. Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που αφορούσε διακίνηση κοκαΐνης. Στήθηκε πολυήμερη επιχείρηση από την οποία προέκυψε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν γνωστοί ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και εργαζόμενοι σε αυτά. Οι δράστες κατελήφθησαν να διακινούν κοκαΐνη σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Κατασχέθηκαν περίπου 100 γραμμάρια κοκαΐνης, 10.000 ευρώ και πολυτελή αυτοκίνητα. Το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας βρέθηκε στην κατοχή των διακινητών κατά τη στιγμή που προετοιμάζονται να κάνουν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Ο βασικός προμηθευτής της εγκληματικής οργάνωσης είναι υπήκοος Αλβανίας ο οποίος προμήθευε τους διακινητές την ώρα εργασίας του σε αποθήκη τροφίμων γνωστής αλυσίδας Σουπερ Μάρκετ. Στο χώρο της εργασίας του βρέθηκαν φιξάκια κοκαΐνης έτοιμα προς πώληση και μία ζυγαριά ακριβείας.
Είναι αξιόλογες οι προσπάθειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας οι οποίοι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν προβεί σε αρκετές συλλήψεις και έχουν κατασχέσει μεγάλες ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών, αλλά και χασίς και με αυτό το τρόπο έχουν φρενάρει την εμπορία ναρκωτικών στο νησί της Κέρκυρας.
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου