Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

21χρονος τσιγγάνος.. Βρήκαν τον δράστη ξεχασμένων διαρρήξεων στην Κορινθία



Police-Voice blog ➤

Ο δράστης δεν συνελήφθη αφού τα αδικήματά του δεν εμπίπτουν στα όρια του αυτοφώρου - Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές

Ενάμισι χρόνο μετά τη διάρρηξη σε ένα σπίτι στην Κορινθία και την απόπειρα εισβολής σε ένα άλλο, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη. Πρόκειται για ένα νεαρό τσιγγάνο για τον οποίο τώρα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η κλοπή είχε γίνει στις 4 Ιουνίου του 2013 σε ένα σπίτι στο Κιάτο, από το οποίο ο 21χρονος τσιγγάνος είχε αρπάξει κοσμήματα άγνωστης αξίας, ενώ η απόπειρα έγινε στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους σε σπίτι στο Κάτω Διμηνιό από το οποίο δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι. Τα εργαστήρια της Αστυνομίας αξιοποίησαν τα ίχνη που άφησε πίσω του και τον ταυτοποίησαν.

Όπως είναι φυσικό, ο δράστης δεν συνελήφθη αφού τα αδικήματά του δεν εμπίπτουν στα όρια του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και η έρευνα που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κιάτου συνεχίζεται.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου