Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Αποκάλυψη σοκ! Μέσα στις φυλακές κατασκευάστηκαν οι 3 πρώτες βόμβες της Συνωμοσίας με ιρακινή πατέντα



Police-Voice blog ➤
Ανήκουστο κι όμως σφόδρα πιθανό. Ή για να το θέσουμε σε σωστή βάση, αποτελεί βάσιμη εκτίμηση αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής πως οι τρεις πρώτες βόμβες της Συνωμοσίας και οι οποίες βρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων στην οπλαποθήκη της Περαχώρας στο Λουτράκι, κατασκευάστηκαν
μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού! 
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στην άποψη αυτή καταλήγουν τα αρμόδια στελέχη της Αστυνομίας και από τα ευρήματα, αλλά και από τις κατασκευαστικές ιδιότητες.
Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός της αστυνομίας αποκάλυψε ότι σε τρία τάπερ που περιείχαν ισάριθμες έτοιμες βόμβες, βρέθηκε γενετικό υλικό τριών έγκλειστων στις φυλακές Κορυδαλλού για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Αυτές οι βόμβες όπως εικάζεται, κατασκευάστηκαν μέσα στα κελιά των συγκεκριμένων κρατούμενων. Όπως έχει διαπιστωθεί, η κατασκευαστική συνταγή που χρησιμοποιήθηκε, κατέβηκε από το ίντερνετ και μάλιστα πρόκειται για πατέντα που χρησιμοποιήθηκε από Ιρακινούς σε βόμβες που χρησιμοποιήθηκαν κατά αμερικάνικων στόχων.
Επίσης, τα υλικά που περιέχουν και κυρίως τα υγρά, μπορούν να μπουν εύκολα στη φυλακή ως προϊόντα κοινής χρήσης, καθώς για παράδειγμα το υγρό που αναφέραμε και χρησιμοποιήθηκε για την πρόσιμξη ουσιών, μοιάζει στην όψη του με ξύδι.
Αφού λοιπόν έγινε η κατασκευή μέσα στη φυλακή και με κάποιο τρόπο στη συνέχεια προέκυψε πως ο μηχανισμός είναι λειτουργικός και αποτελεσματικός, δόθηκε η συνταγή στην Αγγελική μαζί με τα τάπερ, και με οδηγίες για πλάσιμο και το ψήσιμο του εκρηκτικού μίγματος. Η Αγγελική αφού απέκτησε τη τεχνογνωσία, έγινε η βασική πυροτεχνουργός της οργάνωσης όπως έχει αποκαλύψει το bloko.gr και άρχισε να κατασκευάζει τις βόμβες σε ρυθμούς φασόν, μέσα στη γραμμή παραγωγής της Περαχώρας.
Πηγή ➤.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου