Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Στην Κατούνα Αλβανός ο δράστης τεσσάρων διαρρήξεων στο Αγρίνιο



Police-Voice blog ➤

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις

Είχε... οργιάσει μέσα σε τρία βράδια, από τις 26 ως τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου, ένας νεαρός Αλβανός στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, όπου διέπραξε τέσσερις διαρρήξεις! Τρεις μήνες αργότερα, η δράση του εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 33χρονος αλλοδαπός είχε διαρρήξει δυο σπίτια, ένα κατάστημα και ένα αυτοκίνητο από τα οποία άρπαξε μετρητά, χρυσαφικά και ένα κινητό τα οποία δεν βρέθηκαν. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

*** Την έπιασε... πείνα και άρχισε να κλέβει είδη διατροφής από ένα σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη, μία 18χρονη Ρουμάνα! Όμως, την αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη πριν απομακρυνθεί. Η λεία της αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του καταστήματος και η ίδια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου