Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αγρίνιο: Ξάφρισε τον λογαριασμό παριστάνοντας τον αδελφό του!



Police-Voice blog ➤

Ο ταμίας κατάλαβε αμέσως πως δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο και σήμανε συναγερμό προσπαθώντας ταυτόχρονα να τον καθυστερήσει

Ξεπέρασε κάθε όριο ένας νεαρός που άδειασε τον οικογενειακό τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας την ταυτότητα του… αδελφού του, την οποία έκλεψε! Στην προσπάθειά του να «σηκώσει» όσα χρήματα είχαν απομείνει, τον πήραν είδηση.

Ο ταμίας της τράπεζας του Αγρινίου, στην οποία ο 29χρονος επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρημάτων από τον κοινό λογαριασμό του πατέρα και του αδελφού του δείχνοντας την αστυνομική ταυτότητα του τελευταίου, κατάλαβε αμέσως πως δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο και σήμανε συναγερμό προσπαθώντας ταυτόχρονα να τον καθυστερήσει. Αμέσως έφτασαν στην τράπεζα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διαπίστωσαν την πλαστοπροσωπία και πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο δράστη ο οποίος παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει ανάληψη ύψους 19.000 ευρώ από τον ίδιο λογαριασμό, χωρίς όμως να εξηγήσει τι απέγινε το μεγάλο χρηματικό ποσό. Πατέρας και αδελφός, πάντως, δεν έφεραν την παραμικρή αντίρρηση όταν έμαθαν ότι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για απάτη, πλαστογραφία και κλοπή
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου