Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Το δελτίο της εγκληματικότητας & οι ληστές του... χιονιού,



Police-Voice blog ➤

Το δελτίο της εγκληματικότητας   

* Στον Ασπρόπυργο, δύο ληστές που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο, έκλεισαν τον δρόμο και ακινητοποίησαν φορτηγό που οδηγούσε ένας 58χρονος. Με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να βγει από το όχημά του. Οι δράστες άρπαξαν το φορτηγό που μετέφερε μεγάλες ποσότητες κρασιού. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αερογέφυρα στη θέση Σκάρπα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.
* Στα Πατήσια, τέσσερις δράστες, προσέγγισαν με λοστούς τον 53χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου. Άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και διέφυγαν πεζή.  
* Στη Θεσσαλονίκη δύο δράστες προσέγγισαν δύο ανήλικους και με τη βία τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα.
* Στο Μενίδι, άγνωστος επιτέθηκε βίαια σε 61χρονη, την πέταξε στον δρόμο και της άρπαξε τσάντα που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.
* Σε κοντινό σημείο μερικές ώρες αργότερα, δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου άρπαξαν από 40χρονο, σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο προοριζόταν για την αγορά 40 τόνων καλαμποκιού, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με έναν εκ των δραστών.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου