Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Κρήτη Χανιά: Θετός πατέρας κακοποιούσε δυο κοριτσάκια με ειδικές ανάγκες



Police-Voice blog ➤

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από τις αστυνομικές αρχές που εξετάζουν την υπόθεση 

Τουλάχιστον δυο κοριτσάκια με ειδικές ανάγκες, από τα συνολικά πέντε παιδιά που είχε υιοθετήσει μαζί με τη σύζυγό του, φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ένας Άγγλος που κατοικεί οικογενειακώς μόνιμα στα Χανιά! Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια Χανίων άτομο του περιβάλλοντός του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, θύματά του είχαν πέσει ένα 14χρονο κορίτσι και ένα μικρότερο, τα οποία είχε υιοθετήσει στην πατρίδα του (όπως και τα άλλα τρία παιδιά) και μάλιστα εισέπραττε γι' αυτά επιχορηγήσεις από το αγγλικό κράτος! Για τη σύλληψη του Άγγλου είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Χανίων του έβαλαν χειροπέδες στο σπίτι του σε περιοχή του δήμου Πλατανιά και τον οδήγησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις από τις αστυνομικές αρχές, ενώ ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων για να εκτελεστεί το ένταλμα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου