Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Εκβιαστής επιτέθηκε σε αστυνομικούς στην Κομοτηνή



Police-Voice blog ➤


Απειλούσε να σκοτώσει έναν 45χρονο αν δεν του έδινε χρήματα για την... «προστασία» του και προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, ένας 37χρονος με πλούσιο ποινικό παρελθόν που κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται στην Κομοτηνή!
 
Το θύμα είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια ότι βρήκε στην πόρτα του κτήματός του ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ο δράστης απαιτούσε εκβιαστικά να του δώσει 1.000 ευρώ για μια υποτιθέμενη οφειλή του, διαφορετικά θα τον σκότωνε. Οι αστυνομικοί έβαλαν τον 45χρονο να τηλεφωνήσει στον δράστη και να κλείσουν ραντεβού, τάχα για να του δώσει τα χρήματα που ζητούσε. Μόλις έγινε η συνάντηση, οι άνδρες της Ασφάλειας επενέβησαν για να συλλάβουν τον 37χρονο, όμως εκείνος αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, χωρίς να τα καταφέρει. 
 
Διέφυγε, όμως, με ιλιγγιώδη ταχύτητα «σπάζοντας» το μπλόκο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, οπλοφορία, κλοπή, σωματικές βλάβες, αντίσταση και φθορά!  Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.
 
defencenet.gr  

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου