Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η Λίτσα, ο Βασίλης ο Σωφρονιστικός με τις ... άκρως απόρρητες οδηγίες Βλαστού, ο γνωστός Μάκης και η βόμβα...



Police-Voice blog ➤
Νέες άγνωστες πτυχές για τα έργα και τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα γκαγκστερικά πεπραγμένα της Greek Mafia, έδωσε η Λίτσα Βλαστού απολογούμενη στις 10 του μήνα ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.
Η ξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού αναδεικνύει ως κρίσιμο παράγοντα έναν σωφρονιστικό υπάλληλο που τον γνώρισε με το όνομα "Βασίλης" και ο οποίος της μετέφερε 
σε μορφή υψηλής διαβάθμισης δημόσιου εγγράφου, τις ... άκρως απόρρητες οδηγίες του Παναγιώτη Βλαστού.
"Τον Οκτώβριο του 2012, ο <<Βασίλης>> μου έδωσε ένα χαρτί άκρως απόρρητο που αναφερόταν στην απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη που θα γινόταν. Τον σωφρονιστικό υπάλληλο είδα μεταγενέστερα στον Κορυδαλλό, πηγαίνοντας για την ΣΤ' πτέρυγα".
Υπενθυμίζουμε πως η απόπειρα απόδρασης του Βλαστού με ελικόπτερο έγινε στις 24 Φεβρουαρίου του 2013. Δηλαδή 4 και πλέον μήνες μετά το χαρτί με τις άκρως απόρτρητες οδηγίες.
Η αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης, εκτιμάται ότι χρηματοδοτήθηκε από τον Έλληνα Εσκομπάρ, έναν βαρόνο της κοκαΐνης, το μαγαζί της γυναίκας του οποίου ανατινάχθηκε κατ' εντολή Βλαστού σύμφωνα με τη Λίτσα, στις 12 Οκτωβρίου 2011. Αργότερα φαίνεται ότι έγιναν συνέταιροι και για ν' ανταποδώσει την ευσεβή συνεργασία ο Βλαστός, ανέλαβε την εκτέλεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος δικηγόρου, που ο βαρόνος πίστευε ότι τον έριξε. Στο συμβόλαιο ευτυχώς, για λόγους πάντως ανεξάρτητους της θέλησης και της επιδίωξης των συμβαλλόμενων, δεν μπήκε σφραγίδα θανάτου.
Στην απολογία της Λίτσας τέλος, για πρώτη φορά γίνεται αναφορά στον Μάκη Ψωμιάδη, από τον οποίο ο Βλαστός φέρεται ν' αντλεί μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, πληροφορίες για την μεγάλη οικονομική επιφάνεια του.
Η Λίτσα, παρότι σε βάρος της υπάρχει εντολή προφυλάκισης, εξακολουθεί να κρατείται σε χώρο εκτός φυλακών και θα προφυλακισθεί κατά την Αστυνομία για μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να ικανοποιηθεί το γράμμα του νόμου και η απαίτηση πρόσθετων ελαφρυντικών δεδομένων για τον καιρό που θα εκδικαστεί η πολύκροτη υπόθεση.  
Μόλις βγει από τη φυλακή, η Λίτσα που αποτελεί την πρώτη μάρτυρας σε πρόγραμμα προστασίας με τόσο διευρυμένο πλαίσιο ασφάλειας της ίδιας και μελών πρώτου βαθμού της οικογένειας της, θα πάρει ταυτότητα με νέα στοιχεία, θα της εγκριθεί μηνιαία αποζημίωση κατά τι επαυξημένη από το μέσο όρο των τελευταίων φορολογικών δηλώσεων της και θα εγκατασταθεί μόνιμα σε άγνωστη χώρα του εξωτερικού όπου βρίσκονται ήδη το παιδί και ο σύζυγος της. 
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου