Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΡΗΤΗ..Αισιοδοξία για τον 34χρονο ειδικό φρουρό – Προσπάθειες να τον «ξυπνήσουν»...Υπενθυμίζουμε ότι ο 34χρονος ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλιPolice-Voice blog ➤
Αισιόδοξη είναι η κατάσταση της υγείας του 34χρονου ειδικού φρουρού που...
πριν μία βδομάδα περίπου τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στις Βρύσες Χανίων, όταν 50χρονος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ομάδας αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου, επειδή έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι ο 34χρονος ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι ενώ αμέσως εισήχθη στην Εντατική διασωληνομένος.Οι γιατροί πλέον μιλούν για πρώτη φορά αισιόδοξα για την υγεία του καθώς οι εξετάσεις που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο έδειχναν ότι ο 34χρονος ειδικός φρουρός βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από σήμερα το πρωί έχει ξεκινήσει σταδιακά η προσπάθεια για να τον «ξυπνήσουν».

«Οι διαδικασίες άρχισαν και μπορούμε να πούμε ότι ο 34χρονος αντιδρά πολύ καλά στα εξωτερικά ερεθίσματα», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπος Δουλγεράκης.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η διαδικασία «ξυπνήματος» δεν είναι μία απλή διαδικασία και δεν γίνεται μέσα σε μία ημέρα.

«Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και μικρά βήματα κάθε φορά. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει όπως είπαμε αλλά μπορεί να κρατήσει και μία βδομάδα. Το σημαντικό είναι ότι ο 34χρονος αντιδρά εξαιρετικά καλά», επεσήμανε ο κ. Δουλγεράκης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 50χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό στον 34χρονο ειδικό φρουρό, αλλά και σ’ έναν ακόμα αστυνομικό, έχει ήδη προφυλακιστεί μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Πηγή ➤beteranizhta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου