Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Οτι είναι λάθος, συντελείς διπλό ατόπημα..Πολιτικό και ηθικό ανφαίρ κ. καθηγητά



Police-Voice blog ➤
Το να ψάχνεις να βρεις φαντάσματα και προβοκάτορες για να δικαιολογήσεις μια πολιτική απόφαση που μετά από μια δεύτερη ανάγνωση καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος, συντελείς διπλό
ατόπημα.
Γιατί μπορεί οι προς τα έξω να μην κατανοοούν τα διαδικαστικά, ούτε τα τελετουργικά στην έκδοση μιας διαταγής. Πολύ δε περισσότερο όταν δεν γνωρίζουν πρόσωπα. Γιατί πείτε ή βρείτε έστω και μια διαταγή που ο κ. Νίτσας την εξέδωσε αφεαυτού του, δίχως να έχουν προηγηθεί όρντινα και ντιρεκτίβες.
Και το γράφουμε αυτό για έναν άνθρωπο κι έναν αξιωματικό με τον οποίο έχουμε μιλήσει μία και μοναδική φορά το τελευταίο χρόνο. Και το γράφουμε ως απόδειξηξη ότι δεν υπάρχουν "συναισθηματικές" ή επαγγελματικές εξαρτήσεις. Πληρώνει όπως και το έχει ξανακάνει, τις εξαρτήσεις του στην τυπολατρία. Το πλήρωσε με τον απερίγραπτο Δένδια και το θέμα της έρευνας για τους νεοναζί χρυσαυγίτες στην Αστυνομία, κάτι που είμαστε σίγουροι πως αποτελεί σωρευτικά υπερτονισμένο "μηνυματάκι" μεταξύ των ογκωδέστατων σημειωμάτων σας για τα βιογραφικά αξιωματικών που κρίνονται.
Θεωρούμε ότι είναι ηθική υποχρέωση να σημειώσουμε για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ τα αυτονόητα, ως ελάχιστο ηθικό χρέος στην αλήθεια και στον άνθρωπο. Πιστεύουμε ότι είναι δική σας υποχρέωση ν' ανακαλέσετε.
Άλλωστε, το άδειασμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστων, είναι ο καλύτερος αδιάψευστος μάρτυρας του.
Το έγγραφο από τον ΣΚΑΙ
.
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου