Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Καιρός: Με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας μπαίνει η εβδομάδα



Police-Voice blog ➤
Βελτιωμένος θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δεν θα λείψουν όμως οι τοπικές βροχές. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αττική

Με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας ξεκινά η εβδομάδα στην Αττική, ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχής νωρίς το πρωί και το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα «δώσουν» τοπικές βροχές το βράδυ θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι ασθενεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στη Θράκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές, που μέχρι αργά το βράδυ θα επηρεάσουν τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα δείχνει 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα «δώσουν» τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 2 με 4 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, νωρίς το πρωί και από αργά το απόγευμα, οπότε και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Ενδιάμεσα, πάντως, θα υπάρχουν και  μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια το θερμόμετρο θα δείξει 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Κυκλάδες, Κρήτη  

Παροδικές νεφώσεις θα έχουν σήμερα Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  

Ο καιρός την Τρίτη

Στα δυτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην ανατολική νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Από το απόγευμα θα σημειωθεί σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, οι οποίοι θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στην υπόλοιπη χώρα, θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Πηγή: ΕΜΥ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου