Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Στη Βάλμη Ηλεία:.. Στον δρόμο πολυμελής οικογένεια από καταστροφική πυρκαγιά



Police-Voice blog ➤

Το σπίτι τους δέχτηκε ισχυρό χτύπημα από το σεισμό του 2008, όμως η φωτιά έκανε στάχτη τα πάντα 

Απανωτά χτυπήματα για οικογένεια στον οικισμό Βάλμη της Πηνείας, που προχθές το βράδυ είδε το σπίτι της να καταστρέφεται ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το σπίτι της οικογένειας επλήγη από το σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008 και η  πυρκαγιά της Κυριακής έδωσε τη χαριστική βολή στα μέλη της που έχουν ταλαιπωρηθεί άσχημα τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να επιβιώσουν παρά τις κακουχίες.

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο
Το σπίτι, που βρισκόταν στο κέντρο του χωριού, δέχτηκε ισχυρό χτύπημα από το σεισμό του 2008. Ωστόσο, το πολυπόθητο δάνειο δεν χορηγήθηκε και η οικογένεια μοιράστηκε ανάμεσα σε λυόμενα και μία υποτυπώδη κατοικία.

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης και η σύζυγός του βρήκαν καταφύγιο σε ένα παλιό λυόμενο, σε ένα δεύτερο επίσης λυόμενο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει σπίτι διέμεναν τα βράδια η νύφη του και ο εγγονός του, τα εφτά παιδιά του έχουν φύγει από το χωριό, ενώ οι υπόλοιποι τρεις γιοί του διέμεναν στο «χτυπημένο» από το σεισμό σπίτι, το οποίο είχαν διαμορφώσει υποτυπωδώς με τσίγκους, για να είναι κατά κάποιο τρόπο κατοικήσιμο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου