Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε το ξένο γουρούνι και το έβαλε στο ψυγείο του!Police-Voice blog ➤

Ο ιδιοκτήτης του γουρουνιού υποψιάστηκε ποιος ήταν ο δράστης και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του του 30χρονου που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του

Ήθελε... χοιρινό πάση θυσία και το απέκτησε -προσωρινά- με τον πιο βάναυσο τρόπο ένας 30χρονος από το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, που πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε ένα γουρούνι την ώρα που βοσκούσε μέσα στο χωράφι του 56χρονου ιδιοκτήτη του! Τελικά, όμως, έμεινε με την... όρεξη!

Ο νεαρός δράστης φόρτωσε το νεκρό ζώο στο φορτηγό του πατέρα του και το μετέφερε στο πατρικό του σπίτι, όπου οι δυο τους το έβαλαν στο ψυγείο! Όμως, ο ιδιοκτήτης του γουρουνιού υποψιάστηκε ποιος ήταν ο δράστης και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 30χρονου. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, κατέσχεσαν το αξίας 150 ευρώ γουρούνι που το απέδωσαν στον 56χρονο και συνέλαβαν τον πατέρα του δράστη, ο οποίος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ζωοκτονίας.

*** Ένα μικρό κοπάδι από 17 κατσίκια άρπαξαν από δύο ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων δύο αδέλφια ηλικίας 38 και 39 χρόνων και τα έβαλαν στο... δικό τους! Όμως, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. βρήκαν οκτώ από τα κλεμμένα ζώα που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και συνέλαβαν τους ζωοκλέφτες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου