Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η αιδήμονα σιωπή του αστυνομικού συνδικαλισμού



Police-Voice blog ➤
Τόσων ημέρες αναφορές με σαφείς αιχμές για την πιθανότητα διασπάθισης θέλετε, υπεξαίρεσης ή κλοπής αν προτιμάτε χρημάτων αστυνομικών και η ΠΟΑΣΥ ούτε μιλιά ούτε ακρόαση. Σα να μην συμβαίνει τίποτα. Και στον αντίποδα. Οι υπόλοιποι λαλίσταται συνδικαλιστές που σε κάθε ευκαιρία υποτονθορίζουν ή αναμηρυκάζουν τα ειωθότα;
Μόνο
ο Καραδήμας φλέγεται για τα δίκαια και την χρηστή διαχείριση των οβολών των αστυνομικών; Και μπορεί για τον καθένα από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη διαδικασία μαζικής υποβολής αγωγής σε βάρος του δημοσίου για τη διεκδίκηση του επιδόματος των 176 ευρώ, το ατομικό κόστος να θεωρείται από κάποιους ως πενιχρό καθώς ήταν μόλις (!) 20 ευρώ, όμως το σύνολο των χρημάτων που εισπράχθηκαν ανέρχεται κοντά στις 600.000 ευρώ.
Γιατί κανείς από όλους τους υπόλοιπους συνδικαλιστές δεν κινεί τα νήματα της διαδικασίας αναζήτησης απαντήσεων και δεδομένων; Μπορεί ο Καραδήμας και κατ' επέκταση εμείς που ψάξαμε το θέμα να διυλίζουμε τον κώνωπα, όμως κάποιος από την στιγμή που σηκώνεται καπνός, δεν πρέπει να βγει και να πεί τί είναι αυτά που λέτε; Και καλά η ΠΟΑΣΥ. Δεν περιμέναμε τέτοιες ευαισθησίες και θα εξηγήσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ το γιατί.
Οι υπόλοιποι συνδικαλιστές; Η ηγεσία; Δεν τους απασχολεί, ή δεν θεωρούν ηθική, πειθαρχική και νομική υποχρέωση να εξετάσουν αν κάποιοι διασπάθισαν χρήματα του αστυνομικού προσωπικού;
Εμείς είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι εκτός από τον καπνό υπάρχει και φωτιά. Και κάποια στιγμή θα δείξουμε την φλόγα. Θλιβόμαστε όμως για την κατάντια.
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου