Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

"ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ" Το "διαπλανητικό" περιπολικό. Του Τελιωρίδη Στέφανου



Police-Voice blog ➤
Το "διαπλανητικό" περιπολικό.
Επισκεπτόμενοι τους τελευταίους μήνες, υπηρεσίες και αστυνομικά τμήματα κοινή διαπίστωση είναι η τεράστια έλλειψη σε οχήματα και προσωπικό. Δεν θα αναφερθώ στο δεύτερο,γιατί έχω τοποθετηθεί διεξοδικά στο πρόσφατο παρελθόν.
Σε ένα από τα τμήματα μια συνάδελφος χαρακτήρισε πολύ επιτυχημένα το περιπολικό ως "διαπλανητικό",στηριζόμενη φυσικά στους τεράστιους τομείς αστυνόμευσης (3 και 4 ανεξαρτήτου έκτασης και εγκληματικότητας), που καλύπτει σε καθημερινή βάση,εξυπηρετώντας 3 και 4 πολλές φορές αστυνομικά τμήματα. Η καταλληλότητα των ανωτέρω περιπολικών είναι ένας ακόμη μόνιμος βραχνάς,ο οποίος πρέπει να εξαλειφθεί.
Δεν λύνονται όλα από την μια στιγμή την άλλη και ίσως σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δείξουμε και μια συγκρατημένη κατανόηση στην διοίκηση (γενική ή ειδική),λόγω έγκρισης περιορισμένων δαπανών. Αυτό όμως δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων συνώνυμο της απάθειας, του στρουθοκαμηλισμού και του φόβου διεκδίκησης αυτών που κατήντησαν από δικαιώματα σε "χαριστικές" εξυπηρετήσεις.
Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί "κοινό" μυστικό. Ουσιαστικά μια ολόκληρη αστυνομική διεύθυνση, βασίζεται στο φιλότιμο, την άγνοια και σε κάποιες περιπτώσεις τον φόβο των μάχιμων συναδέλφων.

Σας προτρέπω αγαπητοί μου να ασκείτε τα νόμιμα δικαιώματα σας μέσω αναφορών διεπομένων από τους Οργανισμούς Κανονισμούς της ΕΛ.ΑΣ. Κατανοήστε οτι όσο επιτρέπουμε και υποθάλπτουμε το παρόν κλίμα,τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα και οι καταστάσεις για όλους εμάς. Διεκδικήστε τα νόμιμα δικαιώματά σας και ο υγιής συνδικαλισμός θα σας αποδείξει όχι με λόγια,αλλά έμπρακτα την στήριξή του.
Ο αγώνας γίνεται από κοινού και αποτελεί μονόδρομο για την αναβάθμιση της υπηρεσιακής μας καθημερινότητας. Παρακαλώ λοιπόν θερμά όλους εσάς, να λύσετε τα χέρια της Αστυνομίας μας. Ενωμένοι για μια καλύτερη Θεσσαλονική...Ενωμένη Θεσσαλονίκη.
Τελιωρίδης Στέφανος
Ενωμένη Θεσσαλονίκη
Αναδημοσίευση από τη σελιδα του Τελιωρίδη Στέφανου στο facebook

Πηγή ➤ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου