Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Έντρομοι γονείς από τη δράση του παιδόφιλου: Βρήκαν ύποπτα μηνύματα στα PC των παιδιών τους..Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο του Περιστερίου



Police-Voice blog ➤

.Οι γείτονες έγραφαν απο καιρό ...παιδεραστής αλλά...

Δεν αποκλείεται τα παιδιά να εξεταστούν και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο παιδόφιλος έχει ασελγήσει πανω τους ή αν τα έχει βιάσει

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 40χρονου παιδόφιλου από το Περιστέρι, Φίλιππου Λεβέντου, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες ενώ ήταν έτοιμος να ασελγήσει σε βάρος ενός ανήλικου αγόριου το οποίο είχε «ψαρέψει» μέσω του Διαδικτύου.



Με το που δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη, τρεις γονείς έψαξαν τους υπολογιστές των παιδιών τους και διαπίστωσαν έντρομοι πως είχαν επαφές με τον αρρωστημένο άντρα. Αμέσως, όπως αναφέρει η «Εspresso», ενημέρωσαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εξέφρασαν στους αστυνομικούς φόβους ότι τα ανήλικα αγόρια τους μπορεί και να είχαν ακόμη και προσωπική επαφή με τον 40χρονο ιδιοκτήτη μίνι-μάρκετ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν αποκλείεται τα παιδιά να εξεταστούν και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο παιδόφιλος έχει ασελγήσει πανω τους ή αν τα έχει βιάσει.



Ακόμη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν με σοβαρότητα άλλες τέσσερις καταγγελίες, ενώ συνολικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχθεί άλλες 40 καταγγελίες γονιών που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους είχαν επικοινωνία με τον «δράκο» του Περιστερίου. Οι γονείς ανακάλυψαν ύποπτα μηνύματα στους υπολογιστές των παιδιών τους και τώρα φοβούνται τι θα αποκαλύψουν οι έρευνες των αστυνομικών.

Πάντως, η ανακρίτρια είναι αποφασισμένη να «ξεψαχνίσει» μέχρι τέλους την φρικιαστική δράση του 40χρονου.



Το ανατριχιαστικό προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook....

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες και αναρτήσεις που σοκάρουν εμφανίζονται στο προφίλ του συλληφθέντα Φίλιππου Λεβέντου που συνελήφθη από τις αρχές, λίγο πριν βιάσει έναν 13χρονο.
Ο δράστης χρησιμοποιούσε στο facebook το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης».
Ανατριχιαστική είναι η μεγάλη φωτογραφία που έχει στο προφίλ του και η οποία φαίνεται να δείχνει έναν ανήλικο να πίνει ποτό σε μπαρ ενώ γύρω του είναι μαζεμένοι διάφοροι «ύποπτοι» τύποι.
Σύμφωνα με το Έθνος, ακόμα και η λίστα φίλων του χρήστη, αποτελείται κατά κύριο λόγο από ανήλικα παιδιά, ενώ στις σελίδες που αρέσουν στον χρήστη εμφανίζονται δύο με τίτλο «ομοφυλόφιλοι νέοι 13-16» και «ομοφυλόφιλοι νέοι Greece».
Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στις 14 Φεβρουαρίου στην οποία έγραφε ωμά: «Ποιος μπέμπης είναι για π... σήμερα;».
Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι η σοκαριστική δραστηριότητα του ήταν γνωστή στη γειτονιά που διατηρούσε το μινι μάρκετ. Μάλιστα πάνω στον τοίχο του καταστήματος τους κάποιοι είχαν γράψει πολλές φορές τη λέξη ¨παιδεραστής», την οποία έσβηναν οικείοι του.
«Τον είχαν καταλάβει. Όμως αντί να πάνε στην Αστυνομία έγραφαν παιδεραστής στο τοίχο» δηλώνει γείτονας του στην Espresso. Ωστόσο παραμένει άγνωστο με πόσα παιδιά τελικά είχε συναντηθεί από κοντά.



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου