Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Καιρός: Ανοιξιάτικος μέχρι νεωτέρας



Police-Voice blog ➤
Καλοκαίρια σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση οι τοπικές βροχές, το πρωί, στα βορειοανατολικά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η σημερινή πρόγνωση του καιρού:

Αττική

Πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριο καιρό θα έχει σήμερα η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 που από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Προβλέπονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριο καιρό θα έχουν σήμερα Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις θα έχουν σήμερα Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή

Στα βορειοανατολικά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου στα ορεινά είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ΕΜΥ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου