Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Καταγγέλλουν την εισβολή αναρχικών στη Βουλή Κικίλιας και Δένδιας..Κωνσταντοπούλου για την εισβολή στη Βουλή: Γιατί είστε αναστατωμένοι;



Police-Voice blog ➤

Την εισβολή των αντεξουσιαστών στον προαύλιο χώρο της Βουλής, κατήγγειλαν με δηλώσεις τους οι πρώην υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Κικίλιαςκαι Νίκος Δένδιας







«Πριν από μια εβδομάδα είχα δηλώσει ότι φοβάμαι πως το επόμενο βήμα θα είναι οι αντεξουσιαστές να μπουν στην Κατεχάκη. Έκανα λάθος, μπήκαν στη Βουλή. Μιλάμε για ξέφραγο αμπέλι. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο» δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Να προασπίσει την έννομη τάξη, κάλεσε πριν από λίγο την κυβέρνηση από την πλευρά του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

«Αυτό το οποίο συνέβη σήμερα είναι κάτι το απολύτως προκλητικό. Καλώ λοιπόν την κυβέρνηση να εκτελέσει το συνταγματικό της καθήκον και να προασπίσει την έννομη τάξη. Το πιο απίστευτο δεν είναι αυτό που συνέβη, αλλά ότι δεν υπήρξε ούτε μια σύλληψη. Νομίζω ότι επιστρέφουμε στο καθεστώς ανομίας το οποίο μεγάλη προσπάθεια σταματήσαμε τον Ιούνιο του 2012» ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Κωνσταντοπούλου για την εισβολή στη Βουλή: Γιατί είστε αναστατωμένοι;

Με ειρωνία προς τους δημοσιογράφους αντέδρασε η Πρόεδρος της ΒουλήςΖωή Κωνσταντοπούλου όταν ρωτήθηκε για το πρωτοφανές περιστατικό της εισβολής αναρχικών στο προαύλιο του Κοινοβουλίου. 







"Γιατί είστε αναστατωμένοι; Επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;". Αυτή ήταν η αντίδραση της Προέδρου της Βουλής όταν δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το γεγονός πως το Κοιβονούλιο έμοιαζε με... ξέφραγο αμπέλι και αντιεξουσιαστές έφτασαν σχεδόν μέχρι την είσοδο, πετώντας φέιγ βολάν και απαιτώντας την απελευθέρωση τρομοκρατών!


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου