Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Τι αναφέρει η διακήρυξη της ΓΣΕΕ Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς - Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων



Police-Voice blog ➤

Στάση εργασίας έως τις 09.00 πμ από τους εργαζόμενους σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ - Δεμένα στα λιμάνια όλα τα πλοία για 24 ώρες - Συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου Αθήνας στις 11πμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος - Πού αλλού θα γίνουν συγκεντρώσεις

Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς αύριο Παρασκευή 1η Μαΐου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για να τιμήσουν την εργατική Πρωτομαγιά.

Στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ. Δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο με τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα ματαιωθούν ως εκ τούτου τα βραδινά δρομολόγια της Πέμπτης 30/4/2015. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν την Παρασκευή τα πλοία όλων των κατηγοριών, με έναρξη από τις 00.01 τα ξημερώματα και λήξη στις 24.00 τα μεσάνυχτα, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά.

Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη Θεσσαλονίκη, το Εργατικό Κέντρο της πόλης οργανώνει συγκέντρωση στις 10.30 στην πλατεία Αριστοτέλους. Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 10 πμ.

Στη διακήρυξή της η ΓΣΕΕ υπογραμμίζει ότι «παλεύουμε και απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να κερδίσουμε ξανά τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα», ενώ στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ τονίζει πως «ο αγώνας ενάντια στα μνημόνια, ή όπως αλλιώς θα "βαφτιστούν" τυχόν νέες πολιτικές παράτασης της λιτότητας, θα ενταθεί για να αντιμετωπίσει τις υπαναχωρήσεις απέναντι στις πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ. Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται και δεν αναγνωρίζουν τα άλλοθι των πιέσεων και των εκβιασμών σε αυτούς που εφαρμόζουν πολιτικές εξαθλίωσης».


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου