Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Πανούσης , Πότε και γιατί θα γίνουν οι κρίσεις στην Αστυνομία...



Police-Voice blog ➤
Πριν να ξεσπάσει με σφοδρότητα το ζήτημα της μαφίας του Αλλοδαπών, είχε θέσει σε δύο φαινομενικά ανύποπτες στιγμές το ερώτημα στην ηγεσία για το πότε θα γίνουν οι κρίσεις στην Αστυνομία. Μάλιστα, το ερώτημα ήταν ξεκάθαρο σαφές. Ιούνιο ή Φθινόπωρο;
Σε ότι αφορά στον πρώτο δικό μας χρονικό προσδιορισμό, ή απάντηση ήταν
κατηγορηματικά αρνητική. "Κρίσεις τον Ιούνιο δεν πρόκειται να γίνουν. Σε ότι αφορά στο Φθινόπωρο, είναι πολύ μακριά ακόμα, δεδομένων των γεγονότων και των εξελίξεων που θ' ακολουθήσουν".
Μάλιστα, κάποια στιγμή ερωτηθήκαμε από τους υποδοχείς των ερωτήσεων, γιατί τέτοια επιμονή.
Ζητήσαμε χθες, με αφορμή τη δήλωση Κυριαζίδη, ένα σχόλιο από τον κ. Πανούση για την πιθανότητα εμπλοκής και πολιτικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος περιορίστηκε να επαναλάβει τα εξής: "Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της κ. Ράικου. Θα εξετάσει τις καταγγελίες και θα συσχετίσει τα πρόσωπα. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω, είναι να επαναλάβω ότι τέτοιες μεθοδεύσεις συνιστούν απόπειρα πολιτική εκτροπής. Δεν μπορεί κανείς πλην του πρωθυπουργού να ορίζει ή να καθαιρεί υπουργούς".
Στο ερώτημα για το εάν συνιστά η εκτροπή η καθαίρεση με λίστες προγραφών αξιωματικών της Αστυνομίας, ο κ. Πανούσης μας συνέστησε να έχουμε υπομονή, καθώς όπως είπε η κ. Ράικου αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα την έρευνα και να προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.
Σ' αυτή την περίπτωση, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε σύντομα κρίσεις στην Αστυνομία, ήταν το αναπόφευχτο δικό μας ερώτημα για να λάβουμε την απάντηση ότι εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου