Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ανάληψη ευθύνης για τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού .



Police-Voice blog ➤Μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, η «Οργάνωση Πολιτοφυλακής» ανέλαβε σήμερα, με κείμενό της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη για την δολοφονία, τον περασμένο Φεβρουάριο, του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σ. Γκαλιμάνη.«Στις 21 Φεβρουαρίου 2015, στις 5 το απόγευμα, στην περιοχή Κούβελα Στυλίδας, ομάδα πολιτοφυλακής του λαϊκού κινήματος, εκτέλεσε έξω από το το σπίτι του τον Αρχιφύλακα των Φυλακών Τύπου Γ Δομοκού, Σ. Καλλιμάνη. Η εκτέλεση του Καλλιμάνη ήταν μια πράξη λαϊκής δικαιοσύνης. Ο Καλλιμάνης ήταν ένας εχθρός του λαού. Ένας άθλιος βασανιστής του. Ένας πωρωμένος εξουσιαστής...», έτσι ξεκινά το κείμενο με το οποίο η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που υπογράφει «Οργάνωση Πολιτοφυλακής -Λαϊκή Δικαιοσύνη», αναλαμβάνει την ευθύνη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 47χρονου αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνη.

Στο μακροσκελέστατο κείμενο αναφέρονται ιδιαίτερα σκληροί χαρακτηρισμοί κατά του σωφρονιστικού υπαλλήλου ενώ στο τέλος η οργάνωση εκφράζει τα... συλληπητήριά της σε όσους έστειλαν στεφάνια στην κηδεία του.

Ο αρχιφύλακας Γκαλιμάνης, πατέρας δύο παιδιών, είχε πυροβοληθεί 43 φορές με Καλάσνικοφ και ένα 9αρι πιστόλι από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην Στυλίδα και αμέσως οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν προς κάθε κατεύθυνση, αφού στο σωφρονιστικό κατάστημα, όπου εργαζόταν, κρατούνται τόσο καταδικασμένοι για τρομοκρατία όσο και διαβόητοι νονοί.

Το κείμενο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αναλυτών της αστυνομίας που εξετάζουν την γνησιότητά του, όπως επίσης και τη σύνδεσή του με τις προχθεσινές συλλήψεις των Χριστοδούλου και Τσιρώνη στον Βόλο αλλά και την αυτοκτονία Δραβίλα, καθώς ο τελευταίος θεωρούνταν ύποπτος για τη συγκεκριμένη δολοφονία.

Οι δύο παραπάνω συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών κατηγορούμενοι για τις κακουργηματικές πράξεις της διακεκριμένης οπλοκατοχής, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και της ληστείας κατά συρροή.



Πηγή ➤ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου