Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του παιδόφιλου του Facebook..Ποιος είναι ο 22χρονος



Police-Voice blog ➤

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε τα στοιχεία του 22χρονου που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.






Έγιναν γνωστά τα στοιχεία του 22χρονου που είναι κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για τον Κωνσταντίνο ΜΑΤΕΜΤΖΗ του Δημητρίου και της Βαρβάρας, ο οποίος γεννήθηκε το 1993 στο Βόλο Μαγνησίας. και γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο 22χρονος που έχει χαρακτηριστεί ως ο «δράκος» του Facebook, δεν δίσταζε να φωτογραφίζει και να «σκηνοθετεί» ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσαν ανήλικα κορίτσια των οποίων είχε υποκλέψει τις φωτογραφίες τους. 

Η σύλληψή του έγινε πριν από περίπου δυο εβδομάδες μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο λόγος της συγκεκριμένης δημοσιοποίησης, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν όσοι πολίτες γνωρίζουν ο,τιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Επίσης, σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου