Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Απίστευτη ιστορία Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος 20χρονης φοιτήτριας - Η τραγική ιστορία του δυστυχήματοςPolice-Voice blog ➤

Έπεσε από δίκυκλο και την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Μιντιλογλίου Πατρών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, μία 20χρονη κοπέλα από την Ηλεία, φοιτήτρια στην Πάτρα, η οποία επέβαινε σε δίκυκλο μηχανάκι, έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο δρόμο. Στη συνέχεια διερχόμενο αυτοκίνητο, δεν κατάφερε να σταματήσει και χτύπησε την κοπέλα με αποτέλεσμα να την σκοτώσει. 

Η απίστευτη ιστορία πίσω από το τραγικό δυστύχημα στο Μιντιλόγλι, συγκλονίζει! Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κολλητός φίλος του νεαρού που οδηγούσε τη μοιραία μηχανή, ο νεαρός μαζί με την 20χρονη κινούνταν στην Πατρών Πύργου και κοντά σε νεκροταφείο στο ύψος του Μιντιλογλίου, σταμάτησαν με το δίκυκλό τους στην άκρη του δρόμου.

Ο λόγος; Ο νεαρός ήθελε να κόψει ένα τριαντάφυλλο για να το δώσει στην κοπέλα. Εκείνη παρέμεινε πάνω στο μηχανάκι. Της έδωσε το πρώτο λουλούδι, το οποίο έκοψε απο την άκρη του δρόμου και όταν πήγε να κόψει και ένα δεύτερο συνέβη το μοιραίο. Η κοπέλα έχασε την ισσοροπία της και έπεσε απο το δίκυκλο στην πλευρά του δρόμου και εκείνη τη στιγμή ένα όχημα την παρέσυρε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Πηγή: ilialive
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου