Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ρόδος: Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση βιασμού γυναίκας σε τουαλέτα ξενοδοχείου - Το πόρισμα του ιατροδικαστή έφερε τα πάνω κάτω!



Police-Voice blog ➤
O 24χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, όπου τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή...


Kατηγορούμενη από κατήγορος, κινδυνεύει να βρεθεί η 25χρονη Σουηδέζα, που κατήγγειλε για βιασμό έναν 24χρονο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του και την προσαγωγή του χθες ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου!

Ο 24χρονος αφέθηκε χθες ελεύθερος χωρίς όρους, μετά την απολογία του, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του η 25χρονη, ενώ επιπλέον από ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψε τέλεση βιασμού.
 Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε να προσαχθεί σήμερα ενώπιόν της η 25χρονη για να εξεταστεί σχετικά, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα, αν δεν δώσει πειστικές απαντήσεις, να παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του αυτοφώρου για ψευδή καταμήνυση!

Θυμίζουμε ότι το πρωί της 1ης Ιουνίου 2015 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ενημερώθηκαν ότι σε ξενοδοχείο στην οδό Γρίβα, έχει ακινητοποιηθεί ένας αλλοδαπός, που καταγγέλθηκε για βιασμό. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο ξενοδοχείο και προσήγαγαν τον 24χρονο, ο οποίος είχε ακινητοποιηθεί από οικείο πρόσωπο της φερόμενης ως θύματος.

Η Σουηδέζα, που εργάζεται από τις αρχές του Μαΐου σε pool bar ξενοδοχείου, υποστήριξε πως ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε από το χέρι και την έσυρε στην τουαλέττα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο ισόγειο. Τον έσπρωξε για να φύγει και τότε την έπιασε ξανά, της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της.

Πηγή: dimokratiki.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου