Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Βρέθηκαν χρήματα σε νέο κρησφύγετο των «ληστών του Διστόμου» στον Βόλο.



Police-Voice blog ➤ Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στο νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, προς την Αγριά.

Το κρησφύγετο ήταν στην περιοχή Ανω Λεχώνια και θα πρέπει να ήταν ένα από τα ορμητήρια των ληστών. Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι είχε νοικιαστεί σε προγενέστερο χρόνο από το κρησφύγετο της Αγχιάλου και θα πρέπει να χρησιμοποιείτο σαν ορμητήριο.

Μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την αστυνομία τυχόν ευρήματα. Από την πρώτη πάντως εικόνα σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν χρήματα, αποκόμματα εφημερίδων και σχεδιαγράμματα, που διερευνάται τι απεικονίζουν.

Συνεργεία της σήμανσης και των εγκληματολογικών ερευνών έχουν σπεύσει στο κρησφύγετο για την ανίχνευση αποτυπωμάτων και βιολογικού υλικού προκειμένου να ταυτοποιηθούν πρόσωπα που έχουν περάσει από το εν λόγω οίκημα.

Ενταση στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ένταση επικράτησε την Τρίτη, κατά τη μεταγωγή των δυο κατηγορούμενων για τη ληστεία στο Δίστομο κατά τη μεταγωγή τους στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους ενώ συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να προπηλακίσουν δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και τεχνικούς. Το μεσημέρι οι δυο κατηγορούμενοι για τρια κακουργήματα (διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη κλοπή και ληστεία) που συνελήφθησαν μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου, βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή.


Πηγή ➤tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου