Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Προφυλακίστηκε η 38χρονη μαυρη αραχνη που κατηγορείται για τη δολοφονία του ανδρα της στην Αργολίδας ! !



Police-Voice blog ➤
Στη φυλακή οδηγείται η 38χρονη «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη που σκότωσε τον σύζυγο της Θανάση Λάμπρου, στις 8 Δεκεμβρίου 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. Μετά την απολογία της η συζυγοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέα με
τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν παρούσα στο χώρο του εγκλήματος. Μάλιστα η «μαύρη χήρα» υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές τής άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα. Η Βούλγαρη πάντως δεν υπέγραψε την απολογία της.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή της, κ. Ρομποτής Σπύρος πριν την έναρξη της ανάκρισης δήλωσε ότι «η εντολέας αρνείται την πράξη που της αποδίδουν», ενώ είπε ότι η εξέταση της διήρκησε πάνω από 15 ώρες. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία η ανάκριση κράτησε τέσσερις ώρες.

«Να φάει ισόβια. Έφαγε το παιδί μου. Σίγουρα είχε συνεργό» είπε ο πατέρας του θύματος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η συζυγοκτόνος  τούς απείλησε ότι δεν θα ξαναδουν το εγγόνι τους. 
 
prootothema.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου