Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξήλωσε την αντιτρομοκρατική Θεσσαλονίκης, Ψυχή βαθιά..Η ημέρα των μεγάλων μαχαιριών στην Αντιτρομοκρατική: Παρασκήνιο, λίστες και δυσωδία



Police-Voice blog ➤
Βρίθει παρασκηνίου η φετινή διαδικασία των μεταθέσεων των αξιωματικών στην Αστυνομία, όμως για τα επιμέρους ζητήματα που προέκυψαν και τις κομματικές παρεμβάσεις της πλατείας κουμουνδούρου υπέρ ή εναντίον αξιωματικών, θ'
αναφερθούμε σε επόμενα ρεπορτάζ.
Ένα όμως από τα πλέον εντυπωσιακά στοιχεία που συνέθεσαν και χαρακτήρισαν το φετινό "μοντέλο" των αξιολογησεων, εντοπίζεται στην "παρελθούσα" σύνθεση των αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής στην Θεσσαλονίκη, η οποία κι έγινε ... "απελθούσα".
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, αναλογικά μεγάλος αξιωματικών μετακινήθηκαν προς άλλες υπηρεσίες, προκαλώντας πολλά και εύλογα ερωτήματα για την απόφαση της διοίκησης.
Δεν έκαναν για τη θέση που κατείχαν ή αυτοί που επιλέχτηκαν είναι ικανότεροι ή πιο ... "νομιμόφρονες" με όρους κομματικοκρατίας;
Και τί άποψη για τις μετακινήσεις έχει η εν Αθήναις οικεία διοίκηση;

Η ημέρα των μεγάλων μαχαιριών στην Αντιτρομοκρατική: Παρασκήνιο, λίστες και δυσωδία - Μέρος 2ο


Και στην Αθήνα έπεσε λένε οι πληροφορίες του bloko.gr βαρύ το λεπίδι στις μεταθέσεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής, καθώς μετακινήθηκαν 9 αξιωματικοί με κατεύθυνση την Ασφάλεια.
Όμως στην Θεσσαλονίκη το παρασκήνιο υπήρξε δυσώδες κι
εξαιρετικά έντονο.
Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές, αρχικός στόχος ήταν να μετακινηθούν 6 αξιωματικοί, όμως μετά από σφοδρές αντιδράσεις μελών του συμβουλίου μεταθεσεων που ζήτησαν επαρκή αιτιολογία για να βάλουν υπογραφή. Παρά τα πηγαινέλα του κ. υπαρχηγού συο γραφείο του κ. αρχηγού αιτιολόγηση δεν υπήρξε και η σφαγή περιορίστηκε στον αριθμό των 4. 
Όπως επίσης μαθαίνουμε, η λίστα των προγραφών, κάτι σε νέο μοντέλο- έκδοση της λίστας Σουλτάτου, υπαγορεύτηκε στο αρχηγείο από κατώτερο αξιωματικό της Θεσσαλονίκης και από τον οποίο ζητήθηκαν επί πίνακι οι κεφαλές των συγκεκριμένων αξιωματικών.
Αξιοπρόσεχτη είναι η μεταχείριση που "επιδαψίλευσαν" στον πρώην διευθυντή της υπηρεσίας, τον οποίο "καπέλωσαν" τον Μάρτιο και τώρα τον αποτελείωσαν παρότι διατηρεί και την ιδιότητα του συνδικαλιστή ως μέλος της ΠΟΑΞΙΑ.
Μαθαίνουμε τέλος ότι η κατάσταση κρίνεται επιεικώς ως απαράδεκτη καθώς ρόλο και λόγο στις μεταθέσεις δεν είχε η ικανότητα ή η αξιοσύνη, αλλά η κομματική προσήλωση ή η πρόσβαση στους ένστολους κομματάρχες της ΕΛ.ΑΣ. τύπου Γκρούεζα, με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται διαβήματα διαμαρτυρίας προς τον κ. υπουργό, αλλά και προς τους αρχηγούς των κομμάτων, που παρά την σφαγή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου