Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟΟΟ ! ! Πάτρα: Η φωτογραφία της γυναίκας έξω από τράπεζα που κάνει το γύρο του facebook - Οργισμένοι οι συνταξιούχοι στις ουρές (Βίντεο)!



Police-Voice blog ➤

Τα βλέμματα όλων έπεφταν πάνω της και πολύ γρήγορα βγήκαν και οι φωτογραφίες, που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη...






Είναι απο τις περιπτώσεις που μια φωτογραφία πραγματικά μπορεί να σημαίνει χίλιες λέξεις. Η πρώτη, "πανικός"! Και δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει αλλιώς την περίπτωση νεαρής κοπέλας που στήθηκε σε ουρά έξω απο τραπεζικό κατάστημα του κέντρου αδιαφορώντας για τα βλέμματα, καθώς μόλις είχε βγει απο το κομμωτήριο, χωρίς να έχει καν ολοκληρώσει το χτένισμα-βάψιμο των μαλλιών της.
ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Η εικόνα καταγράφηκε την περασμένη Κυριακή όταν και τα "φίδια άρχισαν να ζώνουν" τους πολίτες για την "επόμενη μέρα" και την κατάσταση που πλέον βιώνουμε όλοι. Με περιορισμό αναλήψεων και ατέλειωτες ουρές. 

Ταλαιπωρία και εκνευρισμός για ακόμα μία μέρα
Δεύτερη ημέρα καταβολής συντάξεων και οι ουρές παραμένουν τεράστιες έξω απο τα τραπεζικά καταστήματα και της Πάτρας. Ολοι γνωρίζουν πως η σειρά προτεραιότητας καθορίζει και το ποιος θα φύγει νωρίτερα απο την τράπεζα με, έστω εκείνα τα 120 ευρώ. 

 

Η Εθνική τράπεζα της οδού Γούναρη και στη συμβολή της με την Κορίνθου είχε την μεγαλύτερη αναμονή, σήμερα το πρωί. Η αμέσως επόμενη σε πλήθος συνταξιούχων και μη που περίμεναν στην ουρά, ήταν η Εθνική της Ελληνος Στρατιώτου. Πολύς κόσμος ανέμενε τη σειρά του και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της οδού Κανακάρη.

Στην Πειραιώς της οδού Ρήγα Φεραίου συνωστίζονταν στις 08.45 το πρωί της Πέμπτης, δεκάδες συνταξιούχοι και μέσα στον ήλιο ανέμεναν να εξυπηρετηθούν. Μικρότερες ουρές σε κεντρικά καταστήματα της ALPHA BANK στην Ελληνος Στρατιώτη, στην Αγ. Ανδρέου και στην Γούναρη με εξαίρεση εκείνη της Αγ. Σοφίας όπου περίμενε αρκετός κόσμος πίσω απο το ΑΤΜ.

Πηγή: thebest.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου