Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Τί θα γίνει φέτος με την εισαγωγή των επιτυχόντων στην Σχολή Αστυφυλάκων, Πότε θ' ανοίξουν οι σχολές



Police-Voice blog ➤
 συνεχίζει το μαραθώνιο ενημέρωσης των αστυνομικών και των αναγνωστών του, όχι μόνο σε ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος, αλλά και ατομικού. Στο πλαίσιο αυτό σας παραθέτουμε ερωτήσεις σχετικές με την εισαγωγή με
... "αναδρομική" ισχύ στις σχολές αστυφυλάκων των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις των προηγούμενων ετών, αλλά και πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν οι σχολές, στις οποίες έγινε αποκατάσταση χρήσης μετά την εξαμβλωματική απόφαση Δένδια.
Παρατίθεται η πρώτη επιστολή αναγνώστη
Καλησπέρα σας. Σας στέλνω το μήνυμα σχετικά με το θέμα της αναμονής των επιτυχόντων των αστυνομικών σχολών. Φέτος θα εισαχθεί η σειρά του 2013 (500 άτομα) και φημολογείται και για την σειρά του 2014 (250 άτομα). Γνωρίζετε κάτι παραπάνω εσείς? Γιατί όλοι τηρουνε σιγή ιχθύος σχετικά με αυτό το θέμα? Ο υπουργός έχει βγει τόσο σε εκπομπές όσο και σε άρθρα λέγοντας με βεβαιότητα οτι  επετυχε την εισαγωγή της σειράς του 2014 φέτος. Παρ'ολα αυτά όπου ρωτάμε μας λένε οτι δεν γνωρίζουν κάτι και οτι μάλλον η σειρά του 2014 δεν θα εισαχθεί. Μπορείτε να μάθετε κάτι σχετικά με αυτό? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επιτυχών Αστυφυλάκων 2014

Η απάντηση του bloko.gr: Πράγματι, το θέμα είχε συζητηθεί κα είχε δοθεί η έγκριση από τον Μάρδα και για την εισαγωγή φέτος των επιτυχόντων του 2014. Με την υπογραφή όμως του νέου μνημονίου, υπάρχει πρόβλημα. Στο υπουργείο και στο αρχηγείο πάντως είναι αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσουν. 

Άλλος αναγνώστης μας, έθεσε το ακόλουθο ερώτημα. "Γνωρίζεται πότε θα ανοίξουν οι σχολές Αστυφυλάκων;"
Η απάντηση του bloko.gr: "Από αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία, αλλά υπάρχει εμπλοκή με τον καθορισμό των εισακτέων και τη λειτουργία των Σχολών της Ξάνθης και της Κομοτηνής."
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου